BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Skedviksvägen 20, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • 3.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Makalös utsikt!
Smakfull och rymlig tvåa om 61 kvadratmeter med en fantastisk utsikt och helt fritt läge.

Välkommen till ett välplanerat hem med generösa rum, härligt ljusinsläpp och genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv i alla rum. Rymlig och möblerbar hall med bra förvaring och avhängningyta i entren. Modernt kök med släta vita luckor, matchande mörkare kakel och insynsskyddad vy från fönstret. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, ugn samt kyl/frys i rostfritt. Utmärkt förvaring och goda arbetsytor i köket samt  plats för middagsgästerna.


Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rummet är enkelt att möblera och här finns plats för större soffgrupp, TV-möbel och övrigt möblemang. Stor inglasad balkong som är belägen i bästa sydvästläge mot helt fri vy och som inbjuder till många trevliga stunder. Rogivande, insynsskyddat sovrum med fönster i två väderstreck med fri utsikt. Här finns plats för dubbelsäng, arbetsplats, byråer och förvaring via garderober. Säkerhetsdörr. Fräscht badrum med våtrumsmatta och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, wc, badrumsskåp, handukstork och tvättmaskin.

Läget är perfekt i Årsta med närhet till Årstaskogen och Årstatorg bara minuter bort. Inom ett par hundra meter finns även lekplatser, närbutiker, tvärbana, busshållplats med tät trafik mot Gullmarsplan (T-bana), Årstaberg (Pendeltåg och buss) och Liljeholmen (T-bana och buss). I närheten finns dessutom vårdcentral, tandläkarmottagning och BVC.

- Charmig och inbjudande tvåa
- Belägen högt upp
- Härligt ljusinsläpp
- Sovrum med fint hörnfönster
- Balkong med makalös utsikt
- Stort kök med matplats
- Fönster i två väderstreck
- Stenkast från mysiga Årsta torg
- Fin innergård med lekplats och grillmöjligheter
- Nära kommunikationer