BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 83 A, ÖG

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • 3.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en underbar och välplanerad lägenhet med flertalet bevarade 30-tals detaljer och stora sociala ytor. Lägenheten är belägen lugnt och ostört i ett gårdshus med grönskande träd och buskar utanför fönstret. Här finner ni vackra och stora fönsterpartier, trägolv och generös takhöjd. Ni bor i ett område med både lugnet och pulsen. Här erbjuds friluftsliv med tex kolonilotter, badbrygga samt Årstavikens vackra promenadstråk. Ett stenkast bort åt andra hållet når ni både Skanstull och Medborgarplatsens stora utbud av restauranger, barer, shopping och mycket mer! Ni bor även en promenad bort till populära Mariatorget. Här finns även mycket bra kommunikationer med både 3:ans och 4:ans buss precis utanför samt nära till pendeltåg och tunnelbana.

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Vidare in i lägenheten möts ni av ett stort och luftigt kök som är placerat centralt i lägenheten. Här finns gott om arbetsyta i form av bänkskiva av trä samt förvaring bakom vita köksluckor samt köksluckor i vacker ek. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, kyl/frys från SMEG, ugn, fläkt och diskho. I anslutning till köket finner ni lägenhetens hjärta, ett väl tilltaget vardagsrum med stora och vackra fönsterpartier som vetter mot föreningens lugna innergård. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-möbel, middagsbord och övrigt möblemang. 

Sovrummet är väldisponerat och väldigt mysigt med plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Här finns även garderober som sväljer en hel del förvaring! Sovrummet vetter mot föreningens lugna och lummiga innergård. 

Badrummet är helkaklat och precis lagom stort med dusch, wc, kommod, handdukstork och förvaring. 

Detta är en underbar lägenhet som passar såväl singeln som paret! Ni bor i en solid förening och med ett fint läge på Södermalm. Missa inte denna visning!