BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 27

  • 3 rum och kök
  • 55 kvm
  • 3.310.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Årstavägen 27! I ett stilfullt hus från 1946 ligger denna fina och omgjorda tvåa till en välplanerad trea. Här bor du i ett toppläge endast ett stenkast från Årsta torg och tvärbanan. Detta är en suveränt disponerad bostad med alla kvadratmetrar på rätt ställe. Smakfulla färgval, genomgående ekparkett i hela lägenheten, fint kök med gott om arbetsyta på den fina ekbänkskivan. Bra utrustning i köket bestående av spishäll, ugn, mikro, fläkt samt kyl/frys och snyggt integrerade spotlights under högskåpen.

Vidare erbjuder lägenheten ett ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här finns plats för både soffgrupp och tv-möbel. I vardagsrummet är ett sovrum tillbyggt, det perfekta barnrummet eller kontoret. Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen i sydostläge för mysiga fikastunder. I hallen finns gott om plats för avhängning och förvaring i platsbyggda garderober. Från hallen når du det rogivande sovrummet med fönster och plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Stilrent och helkaklat badrum med dusch, praktiska glasdörrar, vägghängd wc, golvvärme samt handfat med kommod och spegelskåp.

- Välplanerad mini-trea!
- Smakfullt renoverat
- Genomgående ekparkett och tjusiga färgval
- Hiss finns i huset
- Välskött förening i hjärtat av Årsta
- Toppläge nära Årsta Torg och kommunikationer

Här kan ni flytta in och trivas! Perfekt läge med närhet till tvärbana, bussar, Årsta Torg. Här bor du i en gedigen och välskött bostadsrättsförening i hjärtat av Årsta. Trots att Årsta Torg ligger precis utanför dörren med dess puls av matbutiker, restaurang, café och gym välkomnas ni till ett tyst och stadsnära boende. Ett stenkast bort finner ni även Årstaskogen och Årstaviken med grönskande skogspartier som erbjuder promenadstråk och närbelägna kolonilotter. För den träningsintresserade finns upplysta motionsslingor samt utegym. Här erbjuds även badmöjligheter sommartid och skridskomöjligheter vintertid när isen fryser till.