BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 102, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • 2.750.000 kr / Såld
  • 1424
Värdera din bostad

Beskrivning

* ÖPPEN VISNING SÖNDAG 18 FEBRUARI KL14:00-14:30! Modern 2:a i toppskick högst upp i huset med stor balkong och en underbar vattenutsikt ner mot Svindersviken och Marinstaden! Bli först att flytta in i denna helt nyproducerade bostad som har ett optimalt läge på expansiva och eftertraktade Kvarnholmen.

Bostaden är belägen på Kvarnholmens soliga södra sida. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd. För dig som bara behöver bil ibland erbjuds bilpool som smidigt bokas via app, p-plats med laddstolpe finns placerad precis utanför fastigheten. Intill ligger föreningens gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge med plats för umgänge och rekreation.

Snabbt tillträde möjligt! Finns flexibilitet om man önskar ett senare tillträde.

Hall

I hallen har man goda avhängningsytor, garderob och städskåp. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum som ligger i delvis öppen planlösning mot köket och bjuder på stora fönster med bra ljusinsläpp. Här finns plats för såväl soffgrupp som matplats. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Balkong

Från vardagsrummet når man bostadens stora balkong som ligger högst upp i fastigheten i österläge, vilket innebär att man får härlig förmiddagssol. Man har en fantastisk fri vattenutsikt ner mot Svindersviken och över Marinstaden på andra sidan viken. Plats för utemöbler, växter och odlingslådor eller annan utsmyckning.

Kök

Stilrent kök med gråa luckor från Vedum och snygg bänkskiva i ljus laminat i gråspräcklig kulör. Generöst med förvaring och goda arbetsytor. Toppmodern köksutrustning från SIEMENS som består av kombinerad kyl/frys i vitt, helintegrerad diskmaskin, ugn, inbyggd mikro samt induktionshäll. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum

Sovrum om ca 10 kvm med plats för säng, garderob, linneskåp och byrå eller annan möblering. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum

Från sovrummet nås bostadens fräscha badrum. Snyggt inrett med fint klinker och granitkeramikplattor i skärgårdsgrå kulör och kakel i vit kulör på väggar. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna i klarglas och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. 

Förråd

Till bostadsrätten tillhör ett källarförråd.

Bilparkering

Garage nås direkt via hiss utanför bostaden och det finns lediga platser i dagsläget (2024-01-17). En plats för poolbil finns på gården. Det finns även parkeringsmöjligheter längs med gatan på Tre Kronors Väg.

Läs mer om projektet på PEABs hemsida: https://peabbostad.se/projekt/stockholm/kvarnholmsterrassen-solhatten/

Med Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården som närmsta granne har expansiva Kvarnholmen snabbt blivit en attraktiv och levande stadsdel med en välbevarad karaktär och anrik historia. Detta är ett förstklassigt boende för dig som önskar att leva och bo nära citypulsen i centrala Stockholm och vid början av vår berömda skärgård. Ett stenkast från lägenheten har du Kvarnholmens uppskattade närcentrum med en välsorterad COOP butik, Delselius kvartersbageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, gym, caféer och restauranger. Här finns även goda bussförbindelser in till Slussen på drygt 10 minuter.

Välkommen till ett hem att trivas i!