BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bränningevägen 30 B, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • 6.180.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna inbjudande och insynsskyddade trea som erbjuder ett förstklassigt och högt bekvämligt boende ett stenkast bort från grönska och vatten. Här finner ni en fin genomgående röd tråd av parkettgolv, ljusa material och färgval, välplanerade rum, gott om förvaringsmöjligheter och ett rikligt ljusinflöde från de stora fönsterpartierna som genomsyrar hela lägenheten.

Väldisponerat och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Smakfullt, full utrustat kök där inget har lämnats åt slumpen. Härlig matplats för middagssällskapet och utgång till generös balkong med fri utsikt, här njuter man av sköna kvällar och solnedgångar. Den stora balkongen ligger i sydvästläge och erbjuder kvällssol långt in på kvällen tack vare det höga och öppna läget. En elektrisk markis med självstyrande skyddsfunktion har installerats 2023 och avskärmar mot både sol och lätt regn för att maximera användningen av balkongen. Köket är maskinellt utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och ugn, induktionshäll fr 2023 och fläkt samt ett skafferi.
Två bra och insynsskyddade sovrum med plats för dubbelsäng och med fri utsikt. Båda sovrummen erbjuder mycket bra förvaring i form av inbyggd garderobsvägg, väggytorna är målade 2022. Sobert badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med värmeslingor. I badrummet finns badkar, handfat med kommod, badrumsskåp, handduksvärmare, tvättmaskin och torktumlare. Hall med bra avhängningsmöjligheter och inre hall med en garderob och ett städskåp. Säkerhetsdörr är installerad. Möjlig fyra, se alternativ planskiss.

Föreningen har både egen lekplats och grillplats på innergården. Föreningens tomt avgränsar mot Årstaskogens naturreservat och man når vattnet med badbryggor på några minuter. Inom fem minuters promenad finns även två båtföreningar med möjlighet till egen båtplats.

Hiss direkt från lägenheten ned till garaget. Där finns även bra med både cykel- och barnvagnsförråd och det till lägenheter tillhörande källarförrådet.

Lägenheten ligger perfekt mitt i Årsta med Årstaskogen utanför husknuten och Årsta torg bara några minuters promenad bort. Inom ett par hundra meter finns även flera förskolor, lekplatser, närbutiker och busshållplats med tät trafik mot Gullmarsplan och Årstaberg. Även tvärbanan är inom bekvämt promenadavstånd. Längre upp på Bränningevägen ligger vårdcentral, tandläkarmottagning och BVC.

Varmt välkomna hem till Bränningevägen 30B!

- Smakfull och stilren
- Högst upp
- Två sovrum
- Inbjudande vardagsrum
- Stort ljusinsläpp
- Snyggt välutrustat kök
- Hiss i huset
- Välskött förening
- Stenkast från Årsta Torg
- Garage och källarförråd i huset
- Årstaskogen och Årstaviken intill
- Närliggande skolor och förskola
- Cykelavstånd till Södermalm
- Parkområden precis utanför porten