BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 18

  • 4 rum och kök
  • 113 kvm
  • 10.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna pampiga hörnlägenhet om 113 kvm som disponeras som en 4a på våning 5 med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Här bor du med högt i tak, påkostade materialval, fönsterbänkar i natursten och slående utsikt från alla fönster. 

Lägenheten har stora sociala ytor med en öppen planlösning och stort vardagsrum. Här finns ett härligt ljusinsläpp från vackra spröjsade fönster från två väderstreck. Köket är påkostat och smakfullt från Vedum med köksluckor från Härjedalskök, stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i snygg svart sten. Vitvaror såsom integrerad diskmaskin, hel kyl & frys i rostfritt, fläkt, induktionshäll, varmluftsugn och mikro. Bra belysning med spotlights över arbetsbänk. 

Vardagsrummet är stort och här ryms soffgrupp samt matsalsbord för 8-10 personer för trevliga middagar. Den slående takhöjden ger känslan av rymd och ihop med de vackra detaljerna som höga socklar och fina snickerier genomsyras bostaden av en exklusiv känsla i helhet. I anslutning till vardagsrummet finns ett sovrum/arbetsrum bakom dubbeldörrar, även här slås man av utsikten. Detta rum kan även tas bort för att möjliggöra ett större vardagsrum för den som önskar. 

Master bedroom rymmer stor säng och här finns bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Stort fönster med utsikt över inloppet, vakna upp och njut av de båtar som passerar och utsikten av Djurgården på andra sidan. Intill finns bostadens tredje sovrum som rymmer säng, skrivbord och även här bra förvaring i garderob bakom skjutdörrar. Detta sovrum har även en fransk balkong med stora fönsterpartier och utsikt.

Bostaden har två badrum. Det större är helkaklat och rymligt med snyggt badkar. Här finns även handdukstork, handfat med stenskiva och kommod i vitt, toalett, tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan. Även det mindre badrummet är helkaklat och här finns dusch med duschväggar, handstork, handfat med kommod i vitt och handfat på fin stenskiva. Båda badrummen med golvvärme.

Hallen är stor med snyggt klinkergolv i grått och plats för avhängning. Intill finns även en stor inredd klädkammare för ytterligare förvaring. På samma våningsplan finns ett förråd i anslutning till trapphuset som hör till lägenheten, samt en dörr ut till gångväg upp mot närcentrum, COOP-butik och busshållplats.

Lån per kvadratmeter uppkommer till 7099 kronor (2022). Föreningen äger marken. I föreningen har även faciliteter som övernattningslägenhet, bastu & gym, föreningslokal samt garage.

Kvarnholmen trafikeras av både buss, pendelbåt och Vaxholmsbåt, vilket gör det smidigt att ta sig in till stan eller till Djurgården, alternativt ut mot skärgården. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. Även tandläkare och vårdcentral finns att tillgå. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns två gym (STC) på behändigt avstånd.