BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bränningevägen 5, 3 tr

  • 4 rum och kök
  • 85 kvm
  • 6.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Funkisdröm högst upp i huset!
Här bor du i en ljus fyrarummare med fina materialval, väl tilltagna ytor och lummig utsikt. En lägenhet för dig som söker det extra så som gavelläge, rogivande miljö, moderna materialval, två badrum och en balkong i solsäkert söderläge. En suveränt disponerad bostad med optimal planlösning, praktiska förvaringslösningar och renoverade ytskikt, kök och badrum med tvättpelare samt uppdaterat badrum med badkar. Stabil förening med god ekonomi och endast 1763 kr i belåningsgrad per kvm. 

- Balkong i soligt söderläge
- Lummig utsikt
- Gavelläge och öppen planlösning
- Kolmårdsmarmor i hall och golvvärme
- Två badrum 
- Optimalt läge i Årsta
- Snyggt kök med vinkyl
- Väl tilltagna rum
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Stabil Brf med låg belåning/ kvm
- Ett stenkast till busshållsplats
- Årsta torg 1 min bort 
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Gott om plats för avhägning i direkt anslutning till entrén samt en garderob. Tidstypisk kolmårdsmarmor på golv och matchande snygg tapet. I anslutning till hallen ligger det första badrummet, helkaklat med klinker på golv. Badkar, kommod med matchande spegelskåp ovan, wc och vädringsfönster. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till en trevlig social tillvaro. Rummen ligger genomgående vilket bidrar till ett fint ljusinsläpp och en känsla av rymd. Vardagsrummet är stort och du får med enkelhet plats med stor soffa, fåtölj och tv-möbel. Utgång till härlig balkong i solsäkert söderläge. Snyggt och trendigt kök från Kvik med god arbetsyta och bra förvaring i över- och under skåp. Utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin, kyl/frys och vinkyl. I köket finns gott om plats för stort matsalsbord med plats för minst 6-8 personer. Lägenheten har tre bra sovrum varav ett har delats av. Det stora sovrummet ligger i anslutning till hallen och har gott om plats för dubbelsäng. En vacker tapet i rosa ton pryder väggarna. Gott om garderober för maximal förvaring. De andra två rummen ligger längre in i lägenheten. Plats finns för säng och annan möblering. Här ligger även det andra badrummet som är totalrenoverat med dusch med vikbar industrivägg, wc, kommod, tvättpelare, golvvärme och även här ett vädringsfönster. Till lägenheten hör ett källarförråd.  

Balkong i söder - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Lägenheten har en rymlig balkong i härligt söderläge. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till sen kväll. Balkongen är belägen med lummig och rogivande utsikt i lugnt läge. 

Allmänt om Bränningevägen
På Bränningevägen 5 bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.

Missa inte denna charmiga lägenhet - Varmt välkommen!