BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjöstaden

Götalandsvägen 232

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • 4.415.000 kr / Såld
  • 251
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Götalandsvägen 232 på tredje våningen! Ett boende som har allt du behöver för att leva bekvämt och modernt!

Här har du möjligheten att förvärva en lägenhet med attraktivt läge med närhet till allt som man kan tänkas behövas. Lägenheten är rymlig och välplanerad och här kan du kan njuta av moderna bekvämligheter som högkvalitativa vitvaror och smarta förvaringslösningar.

Du möts av en välkomnande hall där det finns gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderob med inbyggd elfasystem. Köket är utrustat med allt du behöver för att laga god mat och det finns gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen så att du kan hålla ordning och reda.
Vardagsrummet är stort och ljust och här kan du koppla av i en bekväm soffa och titta på din favoritfilm eller läsa en bra bok. Här når du den rymliga balkongen som vetter mot innergården - perfekt för att njuta av en kopp kaffe eller för att bjuda över vänner på en grillkväll.

Sovrummen är ljusa och eleganta där förvaring finns i form av skjutdörrsgarderob i bägge rummen.
Badrummet är helkaklat och har en modern stil och här finns även torktumlare och tvättmaskin.

Väkommen hem!

Hall
Hallen är i perfekt storlek och är utrustad med en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar med spegelglas. För de kläder och prylar som inte ryms i garderoberna så kommer källarförrådet till användning.

Vardagsrum
Rummet erbjuder gott om möblerbar yta - här finns plats för en stor soffa, soffbord, TV-möbel och en läsfåtölj. Även matbord om så önskas. Från vardagsrummet nås balkongen.

Balkong
Balkongen blir verkligen till ett extrarum under årets varmare månader. Det höga läget och placeringen resulterar i soltimmar från eftermiddag till kväll. Plats finns för utemöbler eller ett matbord med stolar och självklart en massa blommor. Från balkongen har du utsikt över föreningens trevliga innergård samt över Älvsjös villaområde.

Sovrum 1
I anslutning till vardagsrummet är det här trevliga sovrummet beläget. Plats finns för dubbelsäng och nattduksbord. Längs ena sidan finns en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar.

Kök
Köket är riktigt snyggt med vita profilerade köksluckor och ljust kakel. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av kyl, frys, ugn, mikro, induktionshäll och diskmaskin. I köket finns utrymme för att duka upp ett matbord för många middagsgäster.

Sovrum 2
Bostadens andra sovrum nås i anslutning till köket. Här finns plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Perfekta barnrummet eller hemmakontoret!

Badrum
Badrummet är även det smakfullt. Det ljusa kaklet bryter av snyggt mot det mörka klinker som pryder golvet. Badrummet är utrustat med dusch med glasvägg, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk med väggskåp, här finns också tvättmaskin och torktumlare.