BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Gullmarsvägen 83, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • 2.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en av Årstas mysigaste och mest välplanerade ettor! I skuldfri förening högst upp i huset på Gullmarsvägen 83.

Samtliga kvadratmeter är väldisponerade, rymligt lättmöblerat rum med plats för soffa, matplats och sovdel. Utgång till balkong i söderläge med sol hela dagen. Hall med gott om förvaring i platsbyggda originalgarderober. Helkaklat badrum med dusch, wc samt handfat med spegelskåp ovan. Ljus och trevlig planlösning som är genomgående med fönster i två väderstreck. Kök med bra förvaring, diskmaskin, spis, kyl/frys och bevarade originaldetaljer. Från köket ses den fantastiska utsikten mot Södermalm.

- Hög mysfaktor!
- Skuldfri förening
- Högst upp i huset
- Balkong i söderläge
- Välplanerade kvadratmeter
- Helkaklat badrum
- Gott om förvaring
- Närhet till naturen och kommunikationer

Här bor du i ett lugnt hörn av Årsta, utan genomfartstrafik. Det är väldigt tyst trots bara 10 minuters promenad till livliga Gullmarsplan. Genom ett vackert koloniområde, skog och längs med vattnet går promenadvägen mot Södermalm, som du når på 20 minuter. Tvärs över gatan ligger naturreservatet Årstaskogen med utegym, promenadstigar, blåbär, badbryggor och båtklubbar. Natur i centralt läge!