BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kärrtorp

Fyrskeppsvägen 71

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • 2.920.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Smakfullt renoverat kök från 2022
- Genomgående renoverade golv och ytskikt 
- Diskmaskin och tvättmaskin i bostaden 
- Balkong 
- Insynsskyddat 
- Naturnära 
- Gångavstånd till kommunikationer 

Söker ni efter en bostad som du bara kan flytta in i? Då är detta något för Er! Två trappor upp kliver ni in en denna pärla som erbjuder ett smakfullt renoverat kök, genomgående renoverade golv samt ytskikt, generösa utrymmen och en magisk balkong. Allt detta på 55 välplanerade kvm! Dessutom är bostaden ljus och har ingen insyn. Balkongen vetter mot lummiga återvändsgatan på Fyrskeppsvägen. Ett perfekt boende för singelhushållet, paret eller den växande familjen! 

Brf Fyrhöjden är en omtyckt förening bestående av 199 bostäder varav 13 är hyresrätter (dold tillgång). Föreningen har en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra. De har även flera innergårdar med lekplatser och grillmöjligheter. 

På Fyrskeppsvägen finns flera restauranger, närlivs och konditoriet Santa Fé som har eget bageri. Med några minuters promenad från lägenheten når du tunnelbana, bussar som tar dig till Gullmarsplan (via Blåsut), till Kärrtorp centrum likväl som till Älvsjö där pendeltågsanslutning finns. I Kärrtorps centrum finns flera matbutiker, restauranger så som Kokvrån, sushi, thai, bank, apotek, Biografen Reflexen, Turteatern med mera. Området har mycket goda kommunikationer, med tunnelbanan tar det tio minuter till Medborgarplatsen och en kvart till T-centralen.

Bostaden erbjuder ett perfekt läge med promenadsavstånd till Nackareservatet som erbjuder skidåkning, bad och promenader i naturen. Sicklasjön erbjuder fina möjligheter till långfärdskridskor på vintern och på sommaren finns både klippbad och badbryggor. Precis nedanför föreningens fastigheter ligger Nytorpsgärde, ett grönt fält som sträcker sig från Nackareservatet och Kärrtorps IP till stadsdelen Blåsut och Hammarbyhöjden. Det finns gott om motionsmöjligheter med elljusspår och längdskidspår på vintern, och drygt 1 km från Fyrskeppsvägen ligger Dammtorpssjön och Söderbysjön med som är en populär badplats.

Det är inte heller långt till Hellasgården, som erbjuder friluftsaktiviteter året om. I övrigt serviceutbud är Globen Shopping i närheten. Där erbjuds ett rikt utbud av affärer, idrotts- samt konsertarrangemang finns också inom gångavstånd. Inkluderat i Globen Shopping räknas även Avicci-arena med både arrangemang och nöjesutbud.

Missa inte denna pärla!