BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 211a

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • 2.495.000 kr
Värdera din bostad

Beskrivning

Väldigt hemtrevlig lägenhet belägen högt upp i huset med en rymlig balkong mot lugn och trevlig gård. Bostaden är smakfullt inredd med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv. Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och den mysiga sovalkoven.

Generösa fönsterytor i kombination med den genomgående planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Våningsplan 3, hiss finns. Lägenhetsnummer 51-1303. Föreningen On Track.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.495.000 kr. Månadsavgift 3 460 kr (TV/bredband, värme, kallvatten ingår).

Driftskostnad

Totalt 470 kr/mån (5 640 kr/år) varav El 200 kr/mån, Vatten/Avlopp 100 kr/mån, Försäkring 170 kr/mån. Antal personer: 1. Driftkostnaderna är uppskattade.

Överlåtelseavgift

1 433 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Byggnadsår
2017- 2018

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen 
Brf On Track registrerades hos Bolagsverket 2015-08-25. Föreningen omfattar 157 st bostadsrättslägenheter samt 4 lokaler.


Finns det några beslutade/planerade renoveringar av större karaktär i dagsläget? 
Nej. OVK gjordes förra året och i nästa är det stamspolning om jag minns rätt. Avstämt med styrelsen 

Avgiftsförändringar
Kan komma att ske då ett lån löper ut i december 2024

Gemensamhetsutrymmen

Cykelrum, barnvagns- rullstolsrum, cykelparkering på innergård, utrymme för källsortering av sopor. Till lägenheten finns ett förråd.

TV- och internetanslutning
Fastigheten är ansluten till fibernät. Lägenheterna är förberedda för bredband, telefefoni och digital-tv. Bredbandsuppkoppling (100/100), en tv-box med fria tv-kanaler (basutbud) och telefoni ingår i månadsavgiften, därutöver kan respektive bostadsrättsinnehavare beställa utökade abonnemang.

Bilplats
Föreningen innehar ett garage med 14 garageplatser (1200kr/mån), 29 st öppna parkeringsplatser (600kr/mån). Det finns också 5 garageplatser för MC och två parkeringsplatser för bilpool/Volvo On Demand.  
Det finns ingen ledig plats i dagsläget, det är kö till både garageparkeringen och uteparkeringen.
Det finns flera bilpooler i närheten, t.ex Aimo, Kinto share och Volvo On Demand.

El 
Bostadsrättföreningen har ett gemensamt elabonnemang. Individuell mätning av elförbrukningen i lägenheterna som debiteras separat. Tillkommer utöver månadsavgiften.

Vatten 
Individuell mätning av varmvattenförbrukning i varje lägenhet som debiteras separat. Tillkommer utöver månadsavgiften.

Ägande 
Delat ägande godkänns.

Områdesbeskrivning

Älvsjö - Nära både stad och natur

Älvsjö är en dynamisk blandstad med lägenheter, villor, arbetsplatser, idrotts- och fina rekreationsområden. I Älvsjö kan du enkelt fly det hektiska stadslivet och söka ro i de omgivande naturområdena. Promenera längs grönskande stigar, njut av frisk luft i parker och skogar, och låt naturen vara din fridfulla reträtt. Här finns bland annat anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också omtyckta Långbro Värdshus för brunch eller middag. I närområdet finner ni populära Älvsjöskogen och fina Långsjön med dess badstrand. Vintertid då istjockleken tillåter plogas även en skridskobana upp på sjön. I stadsdelen finns ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, mataffärer och mycket bra allmänna kommunikationer. Närheten till stadens pulserande hjärta innebär att du har omedelbar tillgång till kulturella evenemang, restauranger och shopping. Älvsjö är en plats där stadens bekvämligheter möter naturens mångfald.

Älvsjö Torg – En knutpunkt
Älvsjö Torg är ett levande centrum som ligger i direkt anslutning till Älvsjö station och stod klart hösten 2014. På ett par minuter hittar du här i stort sett allt du behöver. Välsorterad Coop-butik med generösa öppettider, klassiska Vivels konditori, bank, optiker, frisör, vårdcentral, apotek och dygnet-runt-gym för att nämna några exempel. Ett stenkast bort ligger medborgarhuset med bibliotek.

Utmärkta kommunikationer - Sex minuter från Söder
Om du värdesätter goda kommunikationer, promenadavstånd till butiker och service samt närhet till city, så kan du knappast bo bättre än i Älvsjö. Älvsjö resecentrum med den arkitektoniskt spännande anläggningen rymmer inte bara pendeltågstrafik utan omfattar även en rad busslinjer.
En pendeltågstur till Stockholm Central tar 10 minuter och Stockholm Södra vid Medborgarplatsen tar inte mer än sex minuter. I sydlig riktning är du i Södertälje på en dryg halvtimme och Nynäshamn på strax under en timme. Numera går det bland annat direkttåg till Arlanda och Uppsala. Det planeras också för tunnelbana i Älvsjö. Den gröna linjen till Hagsätra ska förlängas till Älvsjö, och en ny tunnelbanelinje ska dras mellan Fridhemsplan och Älvsjö, med stationer i Liljeholmen, Årstaberg, Årstafältet och Östberga.

Skolor och barnomsorg
Har du barn finns här en handfull förskolor på promenadavstånd och flera grundskolor i närområdet, såväl kommunala som privata.