BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Svedmyra

Brevvägen 5

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • 2.350.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina 1:a belägen i populärt område! Fina materialval, stor balkong med vackra dubbeldörrar och härligt västläge med kvällssol.

Rymlig hall med målade väggar i ljus sober färg och snyggt parkettgolv som löper enhetligt genom hela lägenheten. Bra plats för skor och avhängning. Kök med tjusiga dubbeldörrar ut till balkongen. Här finns plats för matbord för 2-4 personer. Köket är snyggt renoverat med vita  luckor, fin skiva/stänkskydd ovan den mörkare bänkskivan. Utrustningen i köket består av inbyggnadsugn i rostfritt, spishäll, fläkt i rostfritt, integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys. Mycket bra förvaring och arbetsytor. Från köket nås även den stora klädkammaren som rymmer det mesta, din egen walk in closet!

Vardagsrummet är rymligt och luftigt. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och stor säng. Rummet har stort fönster mot naturen med härligt ljusinsläpp. Badrummet har klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns wc, dusch med glasdörr, handfat med kommod och spegelskåp, härligt vädringsfönster samt förberett för tvättmaskin. Lägenheten är i genomgående renoverat skick!

- Moderna färgval och ytskikt
- Balkong med vackra dubbeldörrar och kvällssol
- Renoverat kök och stor klädkammare
- Stort vardagsrum med naturen utanför fönstret

- Närhet till kommunikationer, restauranger och matbutik
- Lugnt och trivsamt!

Bostaden är belägen i Svedmyra som är ett attraktivt bostadsområde intill Gamla Enskede. Svedmyra är ett centralt placerat villaområde med goda kommunikationer i flera riktningar. Från Svedmyra t-banestation tar man sig till Gullmarsplan på 6 minuter och till T-centralen på 15 minuter. I närheten finns flera små mysiga butiker, caféer och restauranger.