BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Cedergrensvägen 34

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • 2.770.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

CHARMIG FUNKISDRÖM I I MYSIGA MIDSOMMARKRANSEN!

På paradgatan Cedergrensvägen ligger ett vackert bevarat 40-tals hus med förnämligt läge i kvarteret. I bevarade LM-staden omges de kulturminnesmärkta husen av sirenbuskar och fläderblom och här myllrar det av mysiga bagerier, caféer och små ateljéer. Här välkomnas ni till denna unika tvåa där modern komfort och stilren design möter charmig funkisstil med flertalet bevarade originaldetaljer. Lägenheten har omsorgsfullt renoverats av tidigare ägare och håller hög klass. Här är det bara att flytta in!

Lägenheten är i mycket fint skick och har en varm och ombonad känsla. Ljusinsläppet i detta hem är svårslaget. Kombinationen med takhöjden, stora fönsterpartier i två väderstreck och öppningen mellan kök och vardagsrum gör det extra påtagligt. Här finns även flera vackra detaljer som fönsterbrädor i teak, vitlaserat plankgolv, ett vackert inbyggt fönster mellan kök och vardagsrum och lackerade bevarade originalluckor.

Vidare erbjuds ett lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp, arbetshörna och matplats. Från vardagsrummet nås ett yteffektivt kök med mycket förvaring som renoverats med känsla där funkisstilen är fortsatt i fokus. Köket har maskinell utrustning i form av gasspis med ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys.

Sovrummet är beklätt med vacker William Morris-tapet och har plats för dubbelsäng. Sovrummet är beläget mot föreningens lummiga innergård. Badrum med klinker på golvet och kaklade väggar. I badrummet finns badkar och fönster vilket ger ett fint ljusinsläpp. Hallen i detta hem är sådär alldeles lagom rymlig. Här välkomnas du hem mot de påtagliga ljusinsläppet i detta rofyllda hem. Förvaring finns det gott om även i hallen genom tre rymliga originalgarderober och säkerhetsdörr är installerat. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd i källarplan där originaldörrarna till sovrummet och vardagsrummet finns. En halv trappa upp från lägenheten finns vädringsbalkong med sol fram till ca 14. Cykelrum finns nära och är beläget i porten bredvid.

Brf Tele är en stor och stabil förening som består av 516 lägenheter varav 19 hyresrätter (dold tillgång) och 38 hyreslokaler. Föreningen har god ekonomi och låg belåningsgrad om ca 2006 kr/kvm. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, fyra gästlägenheter, samlingslokal, bastu, tvättstuga med 9 tvättstationer, grovtvättmaskin samt parkeringsplatser. Allt detta inom kort promenadavstånd från bostaden. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter, sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni mitt i hjärtat utav idylliska Midsommarkransen/Telefonplan som erbjuder ett gediget utbud av mysiga caféer, trevliga restauranger, charmiga butiker. Ett vackert hem med endast en kort promenad till både Telefonplan och Midsommarkransens tunnelbana. Inom ett par minuters promenad nås även Aspudden och Vinterviken med vacker natur och klippbad i Mälaren. Småstadskänslan i Aspudden är påtaglig och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här. Tunnelbanan tar er sedan vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 14 minuter.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse!

- Fönster i två väderstreck och högt i tak
- Fint renoverat kök med bevarad funkisstil
- Renoverade ytskikt med sobra färgval
- Fönsterbräden i teak och vackert vitlaserat plankgolv
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Badrum med badkar och vädringsfönster
- Genomtänkt planlösning med gott om förvaring
- Stort förråd i källarplan och cykelrum i grannporten
- Vädringsbalkong med förmiddagssol
- Stor stabil förening med låg belåningsgrad
- Övernattningslägenheter, bastu och festlokal i föreningen