BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburs Brunnsgata 31

  • 2 rum och kök
  • 63.5 kvm
  • 4.850.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en välplanerad lägenhet som med enkla medel kan göras om till en 3:a ! Ni finner stora fönsterpartier och ett smakfullt renoverat kök! Lägenheten är genomgående och har en social planlösning med grönskande träd utanför under vår och sommar halvåret. Ni bor lugnt och ostört trots att ni bor mitt på Södermalm med närhet till allt söder kan erbjuda!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med plats för ytterkläder samt övrigt möblemang. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum. Vardagsrummet och köket har en öppen och social planlösning och ramas in av unika fönsterpartier som släpper in ett fint ljus in i rummet och fönsterbrädor av fin marmor. Köket är smakfullt renoverat med gott om förvaring bakom trendiga, gröna köksluckor och vackra beslag. Generöst med arbetsyta på bänkskiva av granit. Här finns all maskinell utrustning så som micro, ugn, kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Från köket nås ett stort förråd som sväljer allt man kan tänka sig. Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och i anslutning till köket plats för större middagsbord!

Sovrummet är väl tilltaget och har även det fina fönsterpartier. Här finns garderobsvägg med gott om plats för förvaring samt möjlighet att möblera fritt med dubbelsäng, sängbord, skrivbord samt övrigt möblemang. Med tanke på att sovrummet är rymligt och luftigt går det enkelt att sätta upp en vägg och dela av till två sovrum med fönster samt med gott om plats för bla dubbelsäng i vardera rum. Se alternativ planlösning för inspiration. Noter att planritning samt eventuella renoveringar måste godkännas av styrelsen innan ombyggnation.

Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar, kombi tvättmaskin med torktumlare, kommod, wc och spegelskåp.

Sammantaget är detta en ljus och fin lägenhet som passar såväl paret som singeln! Ni bor i en stor och solid förening.

Varmt välkomna på visning!