BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda parkväg 4

Finnboda parkväg 4

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • 3.290.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att köpa denna fina och välplanerade 2a med stor uteplats i två väderstreck i Finnboda!

Stor 2:a med optimal planlösning och med en stor insynsskyddad uteplats. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor i garderob med skjutdörrar. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper, arbetshörna och annat möblemang. Från vardagsrummet når man bostadens stora uteplats som rymmer både matplats, grill växthus och loungegrupp.

Köket har luckor i grått, stänkskydd i grått kakel och bänkskiva i trä. Köksutrustningen består utav kyl/frys i rostfritt, diskmaskin, spis i rostfritt med häll. Matplats i en öppen lösning mot vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap.

Bostadens sovrum är rymligt med plats för dubbelsäng och förvaring i flera garderober. Stort härligt fönster med bra ljusinsläpp utan insyn. 

Från hallen når man bostadens badrum som är stilrent med kakel och klinker i vitt. Badrummet innehåller wc,  handdukstork, golvvärme, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp samt dusch med duschvägg i glas.

Till lägenheten hör ett förråd.