BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Nathorstvägen 48

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • 3.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris!

Välkommen till denna välplanerad tvåa med stora fönster i två väderstreck och en härlig balkong i västerläge! 

Detta är funkis när det är som bäst! Här bor ni i en lågt belånad förening och panoramautsikt över stadens silhuett. Utsikten sträcker sig från Globen och Tele2 Arena till skogsdungar och natursköna bergstoppar. Här kan ni uppleva årstidernas skiftningar från en privilegierad plats och omfamna det underbara ljusinsläpp.

Här är alla kvadratmeter utnyttjade på bästa sätt. Köket är ljust och stort och erbjuder generöst med plats för matlagning samt matplats. Vardagsrummet är rymligt och ljust, med möjlighet att inreda med en stor soffa, tv-möbel samt en arbetsplats. Sovrummet är en mysig oas intill, med avkopplande atmosfär och en lugn, insynsskyddad läge samt gott om förvaring. Lägenheten går med fördel att göra om till en trea, se alternativ planlösning. 

Detta är verkligen ett hem för den kräsna i ett lugnt område och i en stabil förening!

Nära naturen och bara någon minut till tunnelbana som tar dig till T-centralen på bara 11 minuter och 3 minuter till Södermalm! I närområdet ligger det grönskande Nytorps gärde där det bland annat finns stora öppna ängar och ett utomhusbad. Följer man gärdet bort kommer man till Nackareservatet som erbjuder både upplysta elljusspår, svampskog, badsjöar, utegym, golfbana och mycket mer.

Helt klart ett hem att trivas i!
Välkommen på visning!