BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Österhaninge

Årstavillorna 4

  • 4 rum och kök
  • 107 kvm
  • 1358
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta välbehållna Brf radhus i sagolika omgivningar på Årstavillorna 4 i Österhaninge. Med sina generösa 107 kvm fördelade över två våningar erbjuder detta radhus en perfekt kombination av modern bekvämlighet och charmig atmosfär.

Hemmet välkomnar dig med ett praktiskt och ljust kök som är centralt beläget och utrustat med en stilfull köksö, perfekt för både matlagning och umgänge. Det luftiga vardagsrummet öppnar upp sig mot en insynsskyddad altan och en grönskande gräsmatta, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling och sociala tillställningar. Braskaminen i vardagsrummet skapar en mysig och inbjudande atmosfär, perfekt för kalla vinterkvällar. Två fina badrum bidrar till bekvämligheten, och den praktiska tvättstugan med groventré gör vardagen smidigare.
Kommer man upp en våning finner vi tre bra sovrum med gott om plats för hela familjen eller möjligheten att inreda ett hemmakontor eller en lekhörna. Förvaringsmöjligheterna är generösa och bidrar till en organiserad och trivsam boendemiljö.

Årstavillorna i Österhaninge erbjuder en naturskön och fridfull miljö med närhet till grönområden och friluftsaktiviteter året om. För den hästintresserade finns ett stort och välutrustat stall direkt intill området. Med smidiga kommunikationer når du Stockholm city på cirka 30 minuter och har nära till Haninge centrum med all tänkbar service.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 4 rum och kök varav 3 sovrum. Lägenhetsnummer 04. Föreningen BRF Årstavillorna.

Byggnadssätt

Eldstad: Ja.

TV- och internetanslutning

Föreningen har ett bredband som finns framdraget till samtliga hushåll. Det är upp till bostadsrättsinnehavaren att kontakta och välja medialeverantör för inkoppling av bredbandet samt eventuellt TV och telefoni.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 5 500 kr (garageplats, p-plats, sophämtning ingår).

Driftskostnad

Totalt 1 107 kr/mån (13 279 kr/år) varav El 797 kr/mån, Försäkring 310 kr/mån. Antal personer: 3.

BRF Årstavillorna 4 - 716420-4641

Föreningen har till ändamål att främja medlemmars ekonomiska intresse genom att i föreningens hus upplåta bostäder för permanent boende och lokaler till nyttjande åt medlemmarna utan begränsning i tiden.

Bostadsrättsföreningen registrerades 1989-03-13. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2019-06-20 och nuvarande stadgar registrerades 2018-12-11. Föreningen har sitt säte i Haninge kommun.
Föreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen.
Föreningen äger fastigheten Årsta 1:40 i Haninge kommun, omfattande adresserna Årstavillorna 1 - 17 / Årstavillorna 1-17 / Årstavillorna 2-16. Årsta 1:40 byggdes år -1987. Marken innehas med äganderätt.

På fastigheten finns fem bostadshus. Föreningen upplåter 17 lägenheter med bostadsrätt. Marken innehas med äganderätt av föreningen.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar Stockholm. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. Försäkringen inkluderar inte bostadsrättstillägg.

Parkering
Till varje bostad ingår en garageplats samt parkeringsplats. Till denna bostad har man även elstolpe.
Gästparkeringar finns tillgängligt.

Gemensam lekpark finns på innergård.

Områdesbeskrivning

Österhaninge
Årstavillorna i Österhaninge erbjuder en harmonisk kombination av natursköna omgivningar och bekvämt boende. Beläget i den idylliska kommunen Haninge, strax söder om Stockholm, är detta område perfekt för den som söker lugn och ro samtidigt som närheten till storstadens puls finns inom räckhåll.

Områdesbeskrivning
Årstavillorna präglas av grönska och natur, där bostäderna smälter in i det vackra landskapet. Här finner man en mix av moderna hus och traditionella svenska villor, vilket ger området en charmig karaktär. Med närhet till skogar och grönområden är det en plats där man kan njuta av fridfullhet och samtidigt ha tillgång till allt som behövs för vardagslivet. Dessutom ligger Årsta havsbad i direkt närhet, vilket är ett populärt utflyktsmål under sommarmånaderna. Här kan man njuta av långa promenader längs stranden, bada i det klara vattnet och njuta av solnedgångar över havet, vilket ger en extra dimension av avkoppling och rekreation för hela familjen.

Friluftsaktiviteter
Under vintern förvandlas Årstavillorna till ett vinterparadis med närhet till skidspår och skridskobanor för både barn och vuxna att njuta av. Sommarmånaderna är perfekta för långa promenader och picknickar i de omgivande naturområdena. För de som gillar vattensporter och bad är det bara en kort bilresa till de vackra skärgårdsöarna och badplatserna längs Haningekusten. För hästintresserade finns ett stort och välutrustat stall direkt intill området, vilket ger möjligheter till ridning och andra hästrelaterade aktiviteter året runt. För golfentusiaster ligger även två golfbanor i närområdet, vilket ger utmärkta möjligheter till att utöva sin hobby i vacker natur och omgivningar.

Kommunikationer
Med bil tar du dig smidigt till Stockholm city på cirka 30 minuter via 73:an eller genom pendeltåget från Västerhaninge station. Lokaltrafiken är väl utbyggd med bussförbindelser som tar dig till närliggande områden och Haninge centrum där du hittar all tänkbar service.

Badplatser och sevärdheter
I närområdet finns flera idylliska badplatser längs Haningekusten, perfekta för avkoppling och familjekul. För den som är historieintresserad finns närheten till Nynäs slott, ett vackert herrgårdskomplex med anor från 1600-talet. För den äventyrslystne är det heller inte långt till skärgårdsöarna, där man kan utforska vackra öar och pittoreska fiskebyar.

Sammanfattningsvis
Årstavillorna i Österhaninge erbjuder en perfekt balans mellan natur och bekvämlighet. Med närheten till Stockholm, omgivande grönområden och tillgång till olika friluftsaktiviteter året runt, är detta ett område som passar både den aktiva familjen och den som söker avkoppling i vacker natur.