BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tullinge

Ulvsbergsvägen 13E

  • 6 rum och kök
  • 155 kvm
  • 6.975.000 kr
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till fantastiska Ulvsbergsvägen 13E! Nu finns tillfälle att förvärva en av de mest attraktiva bostäderna i det unika projektet Brf Ulfsbergsgården. Så snart du sätter din fot i hallen vill du flytta in, direkt slås du av den spektakulära utsikten mot Tullingesjön. Totalt finns det sex bostäder av den här typen och är de som kallas Ateljéhusen i projektet.

Väl inne i bostaden nås du av stora sociala ytor. På entréplan finner vi modernt kök med köksö, stor matplats och allrum i ett. Med stora glaspartier öppnar du upp mot huset stora balkong med den slående utsikten. Här suddas gränsen mellan inne och ute ut.

Huset är väldisponerat i tre plan, med badrum på alla våningsplan! Övre plan erbjuder tre bra sovrum, entréplan med allt vad vardagslivet önskar med kök och sällskapsytor samt nedre plan har ett lugn med stort allrum och lyxigt badrum med bastu.

- Fantastisk utsikt med kvällssol över Tullingesjön!
- Uteplats på baksidan med trädäckad altan
- Modernt och tilltalande med exklusiva materialval
- Optimalt planerad för barnfamiljen
- 2 parkeringsplatser varav 1 med elbilsladdare
- Ett boende med ett härligt samspel mellan ute- och innemiljö
- Tre badrum med väl genomtänka materialval samt bastu på nedre plan
- Härliga sociala ytor
- Väldisponerat och fullutrustat kök
- Goda förvaringsytor
- Precis nedanför slänten når du badmöjligheter sommartid och skridskoåkning vintertid
- Nära kommunikationer, skolor och förskolor

Området är inbäddat i villaidyllen på en parkliknande fastighet om ca 31.000 kvm.
Detta spektakulära radhus inrymmer 6 rum och kök om totalt 155 kvm med tillhörande uteplatser och mindre trädgård på såväl fram- som baksida. Här finns gott om plats att växa och ett avskilt hemmakontor gör att du inte kommer vilja lämna hemmet som bara blir viktigare och viktigare.

Materialvalen har med omsorg tagits fram för att passa rätt in i tiden samtidigt som de ger ett tidlöst intryck och kommer kännas modern under en lång tid framöver.

Parterna bakom projektet är den populära bostadsutvecklaren Innovation Properties i partnerskap med trygga och solida Borohus som har sin historia tillbaka till 1927. 

Vi ses på visning!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 6 rum och kök varav 4 - 5 sovrum. Lägenhetsnummer 26. Föreningen BRF Ulfsbergsgården.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 6.975.000 kr. Månadsavgift 7 589 kr (I avgiften ingår vatten, två parkeringsplatser och sophantering ingår). Andel i föreningen är 2.08507 %.

Driftskostnad

Totalt 1 750 kr/mån (21 000 kr/år) varav Värme 750 kr/mån, El 600 kr/mån, Försäkring 400 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade.

Lägenhetens nettoskuldsättning

1 739 289 kr

Överlåtelseavgift

1 433 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Allmänt om föreningen
Brf Ulfsbergsgården (org: 769639-2799) tillträddes 2023. Föreningen består av 64 bostäder i form av 30 radhus, 30 lägenheter i flerfamiljshus samt 4 lägenheter i den ursprungliga Härrgårdsbyggnaden. Bakom projektet står Innovation Properties i partnerskap med Borohus.

Parkering
2 tillhörande parkeringsplatser ingår varav 1 har elbilsladdare inom kort.

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme på samtliga våningsplan.

Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.

Ekonomi

Föreningen har beslutat att höja avgiften med 15% från och med 2024-04-01.

Fönster

3-glas

Internet/Tv
Fiber

Förråd
2 st tillhörande förråd finns, ett varmförråd i anslutning till entrén samt ett kallförråd i fristående byggnad.

Gemensamma utrymmen
Utegym, boulebana samt kommande lekplats.
Bastu i separat byggnad med utsikt över Tullingesjön.

Mark
Föreningen äger sin mark.

Driftkostnader
Uppgiften skall ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, leverantör, hushållet storlek samt olika vanor. Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Hall
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i platsbyggda garderober. I hallen ligger ett vackert såväl som praktiskt klinkergolv.

Badrum
Väldisponerat badrum med modernt kaklade väggar i samma mönster som badrummets klinkergolv. Här finns dusch med glasdörrar, wc, handfat med kommod samt överskåp.

Kök
Sobert och väldisponerat kök från Marbodal. Stor matplats och utgång genom härligt skjutglaspartier till den fantastiska balkongen med en strålande utsikt över Tullingesjön. Det finns gott om förvaring i köksskåpen/lådorna som har modern kulör. Nedanför skåpen sitter praktisk kakelskiva. Köksutrustningen från Siemens består av spishäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Vardagsrum
I öppen planlösning från köket finner vi det mysiga vardagsrummet/allrummet. Rummet och hela våningsplanet känns väldigt ljust med de stora fönsterpartierna. Väggarna pryds av ljus kulör och golven av fint enstavigt parkettgolv.

Balkong
Balkongen nås via stora fina skjutpartier i glas. Här blir ett extra rum på sommaren med plats för grill, matplats och du slås av den enastående utsikten!

NEDRE PLAN

Allrum/Vardagsrum
På nedre plan finner vi det stora allrummet/vardagsrummet som idag är avdelat och nyttjas som gymdel samt vardagsrum.

Uteplats
Från allrummet nås den trevliga uteplatsen, även här en strålande utsikt. Här finns utrymme för trädgård samt bra ytor för lek, bus och grillfesten.

Sovrum

På nedre plan finns ett ljus sovrum med plats för säng och skrivbord. Bra med förvaring i de platsbyggda garderoberna.

Spa/Badrum
Stort badrum med likadan klinker och kakel som i husets alla badrum. Utrustningen här består av WC, handfat med kommod, ytterligare ett stort handfat med kommod, dubbla takduschar som ger ett modernt intryck. Här finner vi även den underbara bastun med plats för flertalet personer.

Tvättstuga
Stor och praktisk tvättstuga med gott om yta. Här finns tvättmaskin, torktumlare, förvaring samt diskho. Utanför tvättstugan finns även ett förråd med gott om förvaringsytor. Här finns även frånluftsvärmepumen.

ÖVRE PLAN

Sovrum – 3 st på samma våningsplan
Från mellanplanet tar vi oss vidare upp till övre plan, som är mysigt och privat. Det finns tre väldisponerade sovrum, alla med ljust målade väggar och fint enstavigt parkettgolv.

Master bedroom med stora fönsterpartier och utgång till övre planets balkong. Vakna upp till den fantastiska utsikten varje dag!
I det stora sovrummet finns även en egen walk in closet.

Ytterligare två sovrum med förvaring i garderober. Här finns plats för säng samt skrivbord.

Badrum
Stort och trevligt badrum med stilrent kaklade väggar och klinkergolv, både badkar och dusch med glasvägg, handfat med kommod och överskåp samt WC.

Områdesbeskrivning

Området är mycket omtyckt och har många kvaliteter att erbjuda. Här finns mysiga grönområden, närheten till vatten, idrottsanläggningar, skolor och kommunikationer.
Inte långt från Ulfsbergsgården ligger en småbåtshamn för den båtintresserade och det finns många fina promenadstråk i närområdet. Ett stenkast bort ligger Örnberget som erbjuder sportklättring och den mycket aktiva hembygdsgården anordnar aktiviteter året om.

TULLINGE
Tullinge centrum har bland annat medborgarkontor, bank, apotek, vårdcentral, folktandvård, bibliotek och restauranger/Café. Här finns också livsmedel, blommor, frisör, skomakeri/kem m.m.

För barnfamiljer så finns Parkhemsskola (årskurs 1-5) och dagis i närheten. Även högstadium och gymnasium finns på korta avstånd.

Det finns elva kommunala förskolor Tullinge. De kommunala förskolorna är: Castor, Grindstugan, Karlavagnen, Nyängsgården, Rodret, Römossen, Solliden, Stendal, Sörgården Trädgårds-stadsskolans förskola. Det finns även kommunala dagmammor.

Busskommunikationer finns på några minuters promenadväg bort och ansluter vidare till Tullinge Centrum samt Huddinge sjukhus. Från Tullinge centrum avgår pendeltåg mot såväl Stockholm C (21min) som Södertälje C (21min). För närmare info se www.sl.se. Med bil tar resan till Stockholm 20-25 minuter.

För de som är intresserade av olika fritidssysselsättningar finns det mycket att välja mellan. Idrottsanläggningar, squash, boule, Stendalsbadet, friluftsområde, kanotklubben, sjöscouter, närhet till Mälaren och naturligtvis Lida.