BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Fredrika Bremers gata 34

  • 1 rum och kök
  • 45 kvm
  • 1.970.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fantastiskt stilfulla etta med gott om plats för baluns och galej med vänner och familj. Den här magiska bostaden hälsar dig välkommen hem direkt när skorna sparkas av innanför dörren och ett lugn infinner sig så som det bör när man hittat hem. Här erbjuds ett stort kök med gott om förvaring och plats för ett stort matbord, ett vardagsrum med fransk balkong och en mysig sovalkov. Badrummet är rejält stort och hallen är rymlig med klädkammare. 

Det är något med känslan här som gör att man bara vill vara kvar. Antingen är det de harmoniska färgerna som samspelar på ett utmärkt sätt, planlösningen som möjliggör för middagar och stökig matlagning, eller den mysiga sovalkoven intill fönsterpartiet med vajande trädkronor och kvittrande fåglar utanför. Troligtvis är det en kombination av alla de härliga egenskaperna som denna bostad besitter, som gör att man bara vill hänga kvar och mysa.

Det här är en perfekt etta för den som värdesätter ett riktigt kök och ett riktigt bra badrum. Köket är i bra skick med de äldre charmiga stommarna kvar och skåp med utmärkt förvaring för alla glas, tallrikar, kastruller och köksmaskiner. Köket erbjuder också plats för ett större matbord för den som vill bjuda nära och kära på middag, eller utrymme för hemmakontoret för den som vill.

Vardagsrummet är rymligt och rymmer utan problem både soffhörna, säng, skrivbord och extra garderober eller förvaring. Den franska balkongen tillåter vårens första varma brisar att svepa in i lägenheten och solkatterna är gärna många och dansar på väggar och inredning. Det insynsfria läget gör också att vardagsbestyren och den privata sfären får vara just privat även om huset är fullt av grannar. 

Sovalkoven är perfekt belägen invid det stora fönsterpartiet och här går det att möblera med sängen på båda leden utan att ta utrymme från vardagsrumsdelen. Här blir nattsömnen en dröm.

Hallen är stor och rymmer både öppen avhängning på hatthylla, hallmöbel och klädkammare bakom skjutdörrar. Badrummet är stort, vilket är ovanligt i denna typ av lägenhet och gör det möjligt för två personer att göra sina morgonbestyr tillsammans. Badrummet är nyligen stambytt med badkar, fönster och tvättmaskin för en bekväm vardag.

Utanför fönstren är det både insynsfritt och grönska tack vare att lägenheten vetter mot husets baksida. På baksidan finns även gräsmatta, pergola och grill med utemöbler för medlemmarna att nyttja årets varma månader. Perfekt för grillkvällar, kubbkvällar eller picknick med barfota fötter i gräset. 

Det här är en riktig pärla, hjärtligt välkomna på visning!