BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Riksby

Kvarnbacksvägen 129

  • 2 rum och kök
  • 53.5 kvm
  • 3.300.000 kr / Såld
  • 948
Värdera din bostad

Beskrivning

* GAVELLÄGE OCH ÖPPEN PLANLÖSNING
* LÄGENHET I TOPPSKICK
* VÅNING 3/3
* TVÄTTMASKIN OCH DISKMASKIN FINNS

Varmt välkommen till Riksbys finaste gaveltvåa, beläget i hjärtat av Riksby på soliga Kvarnbacksvägen. Lägenheten vätter mot ett lugnt läge längre in på gata. Här bor du ett stenkast från Brommaplan kommunikationer, från Brommaplan finns gröna linjen som tar dig in till City på 20 minuter.  Lägenheten erbjuder ett stilrent och rymligt kök i toppskick med vita fronter och en gedigen bänkskiva. I köket finns mycket goda arbetsytor och generösa förvaringsmöjligheter. Alla nödvändiga vitvaror erbjuds såsom, diskmaskin, fläkt, ugn, kyl och frys. och spis. En naturlig plats för större matbord finns i anslutning till köket, perfekt för det större sällskapet. Här bor man med fantastiska sällskapsytor med en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det fördelaktiga gavelläget gör lägenheten extra ljus och skapar rymd. Genomgående för hela lägenheten är ljusa golv och harmoniska färger på väggarna. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av paxgarderober. I anslutning till hallen finner du ett rofyllt sovrum med plats för större säng, även goda förvaringsmöjligheter finns i paxgarderober. Ett helkaklat och stilsäkert badrum med golvvärme, tvättmaskin och ett insynsskyddat fönster. 

 

Rofyllt och centralt, med goda kommunikationer i närområdet. Stabil förening med god ekonomi och de stora renoveringarna gjorda. Föreningen har tillgång till bokningsbara tvättstugor.

Trivsamma Riksby erbjuder det mesta. Till tunnelbanan tar du dig dörr till dörr på några minuter. Runt hörnet ligger Lillsjön med härliga promenadstråk och utomhusgym. Mataffärer, restauranger med mer i direkt närhet vid Brommaplan. Här finns även kolonilotter, tennisplaner och fotbollsplan.

Ett par stationer bort finns även tvärbanan som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Utöver detta tar du dig genom Bromma med Nockebybanan samt att finns bussar för lokala transporter.