BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Haninge

Runstensvägen 21

  • 2 rum och kök
  • 63.5 kvm
  • 2.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ditt drömhem på Runstensvägen 21 – en omsorgsfullt renoverad pärla som utstrålar stil och komfort! Denna exceptionella lägenhet erbjuder en harmonisk kombination av modern design och bevarade detaljer, skapandes en inbjudande atmosfär där du genast känner dig hemma.

Stig in i det ljusa och öppna vardagsrummet, där stora fönster släpper in generöst med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över omgivningen. Den stilrena renoveringen framhäver det vackra trägolvet och skapar en perfekt bakgrund för ditt personliga touch.

Köket är en mästare i funktionalitet och elegans, utrustat med toppmoderna apparater och generösa arbetsytor. Här kan du utforska din passion för matlagning samtidigt som du njuter av den moderna designen.

Sovrummet är en fristad av rofylldhet och lugn, med gott om plats för en stor säng och förvaringsmöjligheter. De noggrant utvalda färgerna och materialen skapar en avkopplande atmosfär där du kan luta dig tillbaka och koppla av.

Badrummet är en lyxig oas, komplett med exklusiva detaljer och bekvämligheter. Här kan du njuta av avkopplande stunder och ta hand om dig själv i en stilfull miljö, och inte minst, bekvämligheten av att ha tvättutrustning direkt till hands.

Runstensvägen 21 erbjuder inte bara en fantastisk interiör, utan även en bekväm och eftertraktad plats. Med närhet till shopping, restauranger och grönområden blir detta din idealiska bas för ett aktivt och bekvämt liv.

Missa inte chansen att äga denna fantastiska lägenhet som förenar modern elegans med klassisk charm. Varmt välkommen på visning!