BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariehäll

Svalvägen 3

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • 2.750.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Stig in i denna oemotståndligt charmiga vindsvåning och upplev en trivsam bostad som sträcker sig över 62 kvadratmeter med 2 rum och kök. Köket är smakfullt renoverat med högkvalitativa detaljer från Vedum, inklusive en exklusiv bänkskiva i granit och fullständig utrustning för den moderna livsstilen. Låt dig förföras av det rymliga vardagsrummet, där stora fönster ramar in en hisnande utsikt över takåsarna. Här bor du ostört, med himlen som din enda granne.

Badrummet är en fulländad fristad, komplett med golvvärme för en lyxig känsla. Generösa rum och smarta förvaringslösningar säkerställer att du har gott om plats att leva och trivas på. Här kommer trångboddhet inte vara något bekymmer.

Detta extraordinära boende är strategiskt beläget i det idylliska Mariehäll, omgivet av charmiga villor. Du har nära till shopping på Bromma Blocks och bekvämt avstånd till Sundbybergs centrum. Detta är helt enkelt den ultimata vindsvåningen som du inte kan tillåta dig att missa. Kom och upplev det själv genom att delta i en visning – varmt välkomna till ditt framtida hem!

Vindslägenhet
Insynsskyddat läge
Kök från Vedum med granitskiva
Parkettgolv
Golvvärme i badrum
Goda förvaringsmöjligheter
Flertal platsbyggda garderober
Plats för arbetsyta
Imponerande vardagsrum
Närhet till Sundbyberg Centrum
Bromma Blocks runt hörnet
Ica Nära vid Annedal
Goda kommunikationer