BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Handen

Vallavägen 175

  • 2 rum och kök
  • 65 kvm
  • 1.395.000 kr utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna välplanderade 2-rumslägenhet, strategiskt belägen endast en trappa upp, erbjuder en enastående kombination av bekvämlighet och stil. Med ett genomtänkt layout och ett stambyte planerat i februari blir detta inte bara ett hem utan en investering i livskvalitet och framtidssäkerhet.

Stig in i detta ljusa och öppna utrymme, där varje kvadratmeter har utformats för att maximera både funktion och estetik. Den harmoniska planlösningen skapar en atmosfär av välkomnande rymd, och det generösa ljusflödet framhäver varje detalj.

Köket, hjärtat av denna bostad, är redan designat för att bli en kulinarisk scen för både vardag och fest. Här kan du utforska din passion för matlagning och samtidigt njuta av moderna bekvämligheter.

Det som verkligen sätter prägel på denna lägenhet är det planerade stambytet i februari. Detta innebär inte bara en uppgradering av infrastrukturen, utan också en investering i långsiktig trygghet och hållbarhet. Framtiden ser ljus ut med moderna lösningar och en bostad som är rustad för de kommande åren.

Vallavägen 175 är en central plats med närhet till allt du behöver, från kollektivtrafik till shopping och grönområden. Det är inte bara en lägenhet, det är en möjlighet att skapa ditt drömhem. Välkommen med ditt intresse!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 1/3, hiss finns. Lägenhetsnummer 175. Föreningen HSB BRF Vita Husen.

Byggnadssätt

Ventilation: Ftx.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Föreningen har ett gruppavtal på bredband och fast telefoni via FiberLAN från Ownit. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 65 kr/mån. Basutbud på tv från tele2 ingår i avgiften.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.395.000 kr utgångspris. Månadsavgift 6 567 kr (Värme, vatten och basutbud av TV-kanaler via Tele2. Obligatorisk kostad för bredband tillkommer om 65kr/mån. ingår). Andel i föreningen är 0.4498 %.

Driftskostnad

Totalt 500 kr/mån (6 000 kr/år) varav El 250 kr/mån, Försäkring 250 kr/mån. Antal personer: 2. Driftkostnaderna för el och försäkring är uppskatt. Kostnaden kan ändras beroende på avtal och förbrukning. .

Överlåtelseavgift

573 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

1 433 kr.

Allmänt om föreningen

Brf Vita Husen är en äkta bostadsrättsförening och består av 225 lägenheter på Vallavägen 159-229 och en hyreslokal (Valla Värdshus) i Haninge.

Parkering

Föreningen tillhandahåller garageplatser, carport och parkeringsplatser
179st parkeringsplatser 150kr/mån
20 st carport 275/mån
48 st garageplatser 400kr/mån

Utförda underhåll

2021 - Stamspolning och filmning av stamma
2020 - Byte av portar och insättning av kodlås och porttelefon.
2019 - Nytt bokningsyste, för tvättstugor

Stambyte

Stambyte är påbörjad. 

Gemensamma utrymmen

Cykelförråd, barnvagnsrum, bastu, en grovtvättstuga samt fyra st tvättstugor.

 

Områdesbeskrivning

Allmän och kommersiell service
Handen är centralorten i Haninge kommun som är Sveriges största skärgårdskommun. Förutom vacker natur i Tyresta nationalpark, skärgården och Rudans friluftsområde finns även väl tilltagna shopping och serviceutbud i Handen Centrum, Port 73 samt ICA Maxi.

I Haninge finns fräscha sportanläggningar, sim-och ishall, flera bibliotek, ett rikt föreningsliv och roliga aktiviteter under alla årets årstider.

Kommunikationer

I Handen finns det utmärkta kommunikationer via pendeltåg, ett flertal bussar samt smidiga bilvägar. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på 25 min och under nattetid finns det bussar som ersätter sträckan. Det finns flera busslinjer, bland annars direktbussar som går till Gullmarsplan. För den bilburne kan man snabbt ta sig ut på 73:an som tar ca en kvart till Stockholm C.