BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Önologgatan 2, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • 4.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Intill kajkanten ligger denna perfekt planerade och underbara 2:a med magisk sjöutsikt. Bostaden har en stor solig balkong med hänförande sjöutsikt över Mälaren med Tantolundens pittoreska kolonilotter i bakgrunden. Här kan man med fördel njuta ostört av solen och Mälarens båttrafik. Blir du badsugen ligger badbryggor strax utanför porten. Vill du hellre gå ut och äta hittar du ett stort urval av restauranger utmed kajen. 

Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de öppna sociala ytorna och rymliga sovrummet. Generösa fönsterytor i kombination med öppen planlösning skapar en ljus och luftig atmosfär med underbar sjökontakt.  

Förvaringsytorna är verkligen optimala med inbyggda garderober med skjutdörrar som rymmer säsongens alla kläder. Lägenheten är i absoluta toppskick med påkostade materialval, vackra parkettgolv och ljust målade väggar. Allt noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Fastigheten byggdes 2020 och har en mycket stabil och attraktiv förening utan någon planerad avgiftshöjning och som dessutom vann "Årets byggnad 2022". 

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp från bryggorna intill. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Nu har även den inglasade restaurangen högst upp i huset öppnats, med panoramautsikt över Stockholm. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig.

Generellt om lägenheten

Hall – Perfekt förvaring
Välkomnande hall som öppnar upp bostaden på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett vackert parkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor via en inbyggd dubbelgarderob med skjutdörrar som rymmer alla ytterkläder. 

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda förvaringsytor bakom vita stilrena luckor och vackra arbetsytor med matchande kakel ovanför. Köksutrustningen består av induktionshäll, kyl och frys, inbyggd varmlufts- och mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin, allt i rostfritt och påkostat. Här njuter du och dina vänner av underbar sjökontakt under er måltid. 

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även det andra rummet för avkoppling, den magiska balkongen. 

Balkong - Magisk sjöutsikt
Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder underbar sjökontakt. Här kan man njuta av solen och blicka ut över Mälaren på första parkett. Det finns gott om plats för loungemöbler eller matbord. Balkongen har även öppningsbara glaspartier som med fördel gör att den kan nyttjas året om. En trevlig detalj är snyggt integrerade spotlights

Sovrum  - Stort och rogivande 
Stort sovrum i lugnt och ostört läge. Här finns plats för dubbelsäng och arbetshörna. Rummet har perfekta förvaringsytor med inredd garderobsvägg som rymmer säsongens alla kläder. 

Badrum  - Smakfullt påkostat
Smakfullt badrum med ljust klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Badrumsutrustningen består av wc, kommod, spegel, torkställning samt dusch med skjutbar glasvägg. I badrummet finns även tvättmaskin/torktumlare i kombination med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför.