BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen / Hornstull

Liljeholmsvägen 12

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • 5.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet att förvärva detta smakfullt inredda och snyggt designade drömboende med generös takhöjd och stora panoramafönster i toppklass. Dessa unika lägenheter, arkitektritade av Kjellander och Sjöberg, är sällan till salu! Här erbjuds fönster i två väderstreck och solig balkong med platsbyggd trätrall och fri och härlig utsikt. Här bor ni i två av bästa världar, närhet till Liljeholmens galleria med all tänkbar service och kollektivtrafik samt ett stenkast till Hornstull och Södermalms härliga innerstadspuls samtidigt som ni bor med natur och friluftsliv runt knuten med Vinterviken som den stora pärlan i området. Stor hiss finns! Underbar öppen planlösning och en förening med mycket god ekonomi.

När man stiger in i lägenheten genom säkerhetsdörren så har man en rymlig hall med gott om plats att hänga av sig och en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar som erbjuder bra förvaring.

Direkt till höger så välkomnas du av en underbar öppen planlösning med en ordentlig köksö som binder samman kök och vardagsrum. Detta bjuder in till socialt umgänge. Här kan ni laga mat och umgås samtidigt med vänner. Köket är i original från HTH och är påkostat och fullt utrustat. Diskmaskin och ugn är helt nya 2023. Här finner ni flera praktiska arbetsytor och gott om förvaring.

Vardagsrummet har gott om utrymme och har ett väldigt unikt och stort fönsterparti med ett rikligt ljusinsläpp. Fönsterpartierna inger en vacker inramning som smälter fint ihop med den moderna arkitekturen. Vardagsrummet rymmer utan svårigheter en soffgrupp med fåtölj och soffbord samt en ordentlig matplats för 8 personer eller fler. Planlösningen och den generösa balkongen gör att större sällskap kan socialisera i lägenheten med gott om plats att röra sig på. Här kan ni avnjuta den härliga solen på sommaren.

Lägenheten har två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Stora sovrummet går i en rofylld kulör. Här finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt bra förvaring, tack vare flertalet platsbyggda garderober. Detta rum kan också lätt delas av för att möjliggöra ett tredje sovrum eller kontor. (se alternativ planlösning) Det andra sovrummet är ljust och fint och passar utmärkt som barn- eller gästrum.

I anslutning till hallen ligger bostadens badrum, som precis som resten av lägenheten, är mycket smakfullt och modernt inrett. Utrustningen består av vägghängd toalett, handfat med matchande spegel, badkar, golvvärme samt en mycket praktisk tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin under bänk med förvaringsskåp ovan.

Bostaden är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer. Det finns både T-bana, tvärbana, bussar, inklusive flygbussarna utanför dörren och närhet till Årstabergs pendelstation. Tunnelbanan ligger på gångavstånd och tar er in till Stockholm Centralstation på 10 minuter. På gångavstånd har du Vinterviken, Hornstull och Aspudden med mysiga parker, natur och badstråk.