BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Sparbanksvägen 14

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • 2.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Mysig 1:a i utmärkt skick med mycket välplanerade ytor. Utmärkt sovalkov, socialt kök med det viktiga för mästerkocken, renoverat badrum. Målade väggar och ekparkett på golvet i hela lägenheten. Trivsam planlösning. Nära grönskande omgivningar, t-bana och bussar. 

- mycket välplanerad
- alkov
- bra förvaring
- några minuter till t-bana

Rum
Trivsamt rum med mycket välplanerade ytor, varje kvadratmeter har nyttjats på absolut bästa sätt. Ekparkett på golvet och målade väggar, alkov med plats för matbord eller sovplats, så det finns flertal möbleringsmöjligheter att på ett smart sätt utnyttja ytorna väl. 

Kök
Modernt utmärkt kök med kombinerad arbetsyta och matplats - socialt och smart. Allt som behövs också för att mästerkocken ska kunna briljera.  

Badrum
Stambytt helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustat med WC, tvättställ, handdukstork, dusch. Förberett för tvättmaskin.  

Hall
Välkomnande hall med bra plats för ytterkläder samt mycket god förvaring i ett flertal garderober. 

Förråd
Till lägenheten hör ett förråd. 

Här bor du i perfekt läge mitt i Hägerstensåsens centrum endast ett stenkast från butiker, restauranger och caféer. Endast ca 5 minuters promenad till Hägerstensåsens tunnelbana som tar dig till Södermalm på bara 8 minuter. Telefonplans tunnelbana når du på endast 8 minuters promenad, här finns stort utbud av service, restauranger, caféer och kommunikationer. I närheten finns Aspudden/Örnsberg med klippbad vid Mälaren och vackra naturstråk. Buss 147 stannar strax utanför bostaden som tar dig snabbt till Liljeholmen.