BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Täppgränd 85

  • 4 rum och kök
  • 82 kvm
  • 4.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Upptäck denna fantastiska 4 rum och kök med två generösa uteplatser och en smart planlösning! Föreningen har en stabil ekonomi då de äger marken samt är lågt belånade. Med närhet till Stockholm City och grönområden är detta verkligen en perfekt familjelägenhet med radhuskänsla i Enskedes hjärta. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem!

Det första som möter en är den nyrenoverade uteplatsen som är perfekt för grillkvällar och avkoppling med ett praktiskt uteförråd. Hallen är rymlig med gott om plats för hela familjens ytterkläder. Bra förvaring erbjuds i form av klädhängare, städskåp och ett stort förråd till.

Sovrummen är ljusa och rymliga medan det stora vardagsrummet och köket utgör hjärtat av hemmet. Stort fönsterparti ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns även utgång till ytterligare en härlig uteplats med morgonsol. Köket har en fantastisk matplats med plats för den stora middagsbjudningen. Köket är välutrustat med moderna vitvaror och generöst med förvaringsutrymme. Det fräscha badrummet har nymålade väggar i modern färg, komplett med WC, handfat, badkar och inkluderad tvättmaskin och torktumlare.

Alla rum förutom badrummet är nyligen renoverade. Värt att nämna är att lägenheten är ombyggd från en 3:a (godkänt av föreningen). Kort sagt, en perfekt lägenhet med plats för hela familjen med närhet till bra förskolor/skolor, bibliotek, vårdcentral inkl. BVC, simhall, mataffär, apotek, restauranger och nackareservatet.