BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Södra vägen 39

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • 2.785.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade 2a om 47 kvm med balkong och vattenkontakt som just nu håller på att färdigställas. Ring för mer info & visning utanför bostaden. 

Bostaden har en rymlig hall med god förvaring i skjudörrsgarderob. Vidare in i lägenheten kommer vi till vardagsrummet och köket som ligger med social planlösning. Här ryms soffgrupp och tv-möbel. Köket får en naturlig matplats för 4 personer. Balkongen når man från vardagsrummet. Den ligger i soligt läge och rymmer matgrupp och grill. 

Köket har luckor i vitt samt bänkskiva och stänkskydd laminat Chicago Concrete Dark, köksblandare i krom. Här finner du energieffektiva vitvaror såsom, rostfri blandare, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, integrerad kyl/frys samt diskmaskin.

Bostaden har ett helkaklat badrum med kakel i vitt och klinker i Österlen grå. Badrummet utrustat med duschvägg, handfat med kommod i vitt, spegelskåp, toalett, kombinerad tvätt och torkmaskin med arbetsbänk i vitt samt väggskåp i vitt. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng. Här finns även förvaring i garderob.

Bostaden har genomgående fin 3-stavsparkett i ek, släta vita innerdörrar och vitmålade väggar.

För att se exakt vilka tillval som gjorts se "minaval" under fakta. Bostaden säljs på ritning med möjligt tillträde 2024-03-26