BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västerhaninge

Huggarvägen 44

  • 4 rum och kök
  • 81 kvm
  • 1.795.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Huggarvägen 44!

Denna ljusa och rymliga 4:a presenterar sig i toppskick, nyligen genomgången omfattande renoveringar under 2023. Vilket adderar både modernitet och bekvämlighet till bostaden.

Den öppna planlösningen ger generöst ljusinsläpp och skapar en trivsam atmosfär. Det stora vardagsrummet rymmer lätthet för större sällskap, och köket med matplats intill fönstret är perfekt för måltider i trevligt sällskap, med plats för 4-6 personer. Dessutom finner du tre bra sovrum tack vare gavelläget som ger ett extra fönster till bostaden.

Beläget i det populära området Ribby har du allt du behöver inom räckhåll, med matbutik, skolor och kommunikationer bara ett stenkast från lägenheten. Här bor du bekvämt på avstånd till allt Västerhaninge har att erbjuda.

Denna bostad erbjuder inte bara en attraktiv boendemiljö utan är också i exceptionellt gott skick efter de nyligen utförda renoveringarna. För den som önskar finns dessutom möjlighet till uthyrningsdel, vilket ger en extra dimension till boendet och skapar möjligheter för flexibilitet och extra inkomster.

Ta chansen att bo i denna underbara 4:a, med närhet till naturen, skolor, kommunikationer och en stor omtyckt lekplats i området. Kontakta oss för att boka visning och upptäck fördelarna med att kalla Huggarvägen 44 för ditt nya hem!