BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjöqvarn

Västra Finnbodavägen 11B

  • 2 rum och kök
  • 65 kvm
  • 5.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Med absolut bästa läge precis ovanför kajen i eftertraktade Saltsjöqvarn finner vi denna eleganta och ljusa 2:a om 65 kvm i toppskick med stor balkong om ca 12 kvm i söderläge! Detta är ett privilegierat boende invid Stockholms inlopp endast ett stenkast från Södermalm och Stockholms innerstad i ett av Nackas i särklass bästa lägen. Längs med kajen finns vackra promenadstråk som överblickar Stockholms inlopp, Gamla stan och Kungliga Djurgården. Här ligger även pampiga Elite Hotel Marina Tower som attraherar både lokalbor och turister tack vare sitt strategiska läge. Restaurangen SQ serverar mat med fokus på kvalitet, närodlat och hållbarhet och på helgerna huserar en av stans bästa krog-DJ's som spelar riktig vinyl på kvällarna. Sturebadet Marina Tower erbjuder även ett unikt Turkiskt Hamam, bastu, jacuzzi och bassäng.

Hall

Man välkomnas in i bostaden via säkerhetsdörr. I den rymliga hallen har man goda avhängningsytor, centraldammsugare, plats för avlastningsbord samt väldigt gott om förvaring bakom skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Snyggt och praktiskt klinkergolv och målade väggar i ljusgrå kulör.

Vardagsrum

Ljust och stort vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot köket med flera stora fönster som bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som matplats för större sällskap. Slipat och vitlaserat golv och målade väggar i ljusgrått. Från vardagsrummet når man bostadens härliga balkong.

Balkong

Soldränkt balkong om ca 12 kvm i direkt söderläge! Man har även delvis vattenutsikt ner mot Stockholms inlopp och det finns gott om plats för utemöbler, lounge-grupp, växter och odlingslådor eller annan utsmyckning.

Kök

Stilrent kök med grå/gröna luckor och bänkskiva i ljus laminat. Generöst med förvaring, goda arbetsytor och en snygg matchande köksö/bar som separerar kök och vardagsrum. Den maskinella köksutrustningen består av kombinerad kyl/frys i vitt, integrerad diskmaskin, ugn, inbyggd mikro, samt induktionshäll. Slipat och vitlaserat golv och målade väggar i ljusgrått.

Sovrum

Stort och sobert sovrum med "hotellkänsla" som bjuder på en rogivande utsikt ned mot Stockholms inlopp. Här har man plats för 180 säng, nattduksbord, byrå eller annan möblering. Från sovrummet når man en lyxig walk-in closet med platsbyggd garderob, ett litet fönster och fantastiskt bra förvaring! Heltäckningsmatta och målade väggar i grå kulör. 

Badrum

Modernt badrum med industriell känsla som är snyggt inrett med fint klinkergolv i ljusgrå kulör samt vit och grå kulör på väggar. Utrustningen består av wc, handfat med svart kommod, stor spegel, spotlights, behaglig golvvärme, dusch med industriglasvägg, separat tvättmaskin och torktumlare samt praktiskt arbetsbänk och goda förvaringsmöjligheter bakom svarta väggskåp. 

Förråd

Till bostadsrätten tillhör ett källarförråd om ca 5 kvm. 

Bilparkering

Garage nås direkt via hiss utanför bostaden. För medlemmarnas gäster finns sju parkeringsplatser utomhus.

Detta är ett eftertraktat och privilegierat boende invid Stockholms inlopp och en kort promenad in till Slussen, Medborgarplatsen och Södermalm! Med bussar och pendelbåten Sjövägen 80 tar du dig snabbt med SL kort till Nybrokajen och Stockholms innerstad. Skulle inte allt detta vara nog så tar man bara båten över till Djurgården för en härlig promenad eller besök på Gröna Lund, Cirkus eller Skansen. Det är även vackra promenadområden längs vattnet ut till Finnboda, Kvarnholmen och Nacka strand.

Varmt välkommen på visning!