BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 281 5tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • 2.650.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ska en utmärk och välskött 3a med mycket välplanderade ytor säljas på Skebokvarnsvägen 281. Ett stambytt bra badrum, generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Hörnlägenhet med utsikt mot lummig park och fin utsikt. Lägenheten ligger i ett lugnt och fint område med lekparker, ingen störande trafik och med närhet till all service i Högdalens centrum bara några minuters promenad bort. 

- hiss
- närhet t-bana och bussar
- förening med god ekonomi, belåning ca 2 015:-/kvm.
- balkong mot park
- mycket välplanerad

VARDAGSRUM
Välplanerat vardagsrum med hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Vardagsrummet har generösa fönster ut mot parken och solens strålar under förmiddagen. Utgång till balkong med utsikt mot grönskande park. Ekparkett på golvet. Målade väggar. 

BADRUM
Stambytt utmärkt badrum med kaklade väggar. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt badkar. Badrumsskåp med förvaring och spotlight. 

KÖK
Ett välhållet kök i original. Ett kök var funktionaliteten står i centrum. Köksutrustningen består av kyl och frys, ugn, spishäll, samt en spisfläkt.

SOVRUM 1 & 2
Två utmärkt och rofyllda sovrum. I båda rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Plats för garderober och förvaring om så önskas. Varav ett sovrum har en praktisk platsbyggd garderob.

HALL

Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. Utmärkt förvaring i inbyggda garderober samt klädkammare. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra källarförråd samt matkällare.