BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjö-Boo

Betsövägen 6

  • 2.5 rum och kök
  • 54 kvm
  • 1.995.000 kr
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet till en sällsynt 54 kvm pärla på Betsövägen!
Stig in i denna rymliga och påkostat renoverade 2,5-rumslägenhet, strategiskt belägen en trappa upp i huset och erbjuder en makalös fri utsikt. Den öppna planlösningen skapar en förtrollande känsla av rymd och låter det naturliga ljuset flöda genom de generösa fönstren. Här väntar stora och inbjudande sociala ytor för trivsamma stunder – ett boende i utmärkt skick där du kan flytta in och känna dig hemma direkt!

Den välkomnande hallen erbjuder gott om plats för ytterkläder och skor, med smart förvaring i garderober och en praktisk hatthylla. Klinkergolv och en ny säkerhetsdörr bidrar till hallens stilrena och praktiska atmosfär. Det fräscha badrummet har klinkergolv och helkaklade väggar, komplett med badkar, toalettstol och ett stilrent handfat med kommod och spegelskåp ovanför, komplett med belysning. Köket, nyligen uppfräschat, lockar med en optimal design, generösa arbetsytor och rikligt med förvaring för porslin och köksredskap. Här finns även en trevlig matplats och moderna apparater som induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin.
Vardagsrummet är generöst tilltaget och rymmer en mängd möblemang. Sovrummet är rymligt och rymmer en stor dubbelsäng, nattduksbord och klädförvaring. I anslutning till hallen finns en stor och generös klädkammare som kan anpassas till en praktisk sovalkov.

* Ljus och luftig 2,5:a med imponerande fönsterpartier
* Flexibel planlösning med möjligheter att sätta upp och ta ned väggar
* Fantastiska bussförbindelser för bekväm pendling
* Centrum intill med omfattande utbud av butiker
* Omgiven av rogivande natur med parker, skog, promenadstråk och badsjöar
* Förråd

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2.5 rum och kök varav 1 - 2 sovrum. Våningsplan 3, hiss finns. Lägenhetsnummer 638. Föreningen Brf Betsövägen.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.995.000 kr. Månadsavgift 3 948 kr (värme, vatten, TV ingår). Andel i föreningen är 0.9202 %.

Driftskostnad

Totalt 350 kr/mån (4 200 kr/år) varav El 200 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån. Antal personer: 2.

Byggnadsår
1970

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Brf Betsövägen ligger mitt i natursköna Orminge nära Stockholms skärgård, bara ett stenkast från centrum. Föreningens fastigheter byggdes år 1970 och föreningen bildades år 2013. De t fastigheterna består av 117 bostadsrättslägenheter, 15 hyresrätter samt en lokal.
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken.
Hemsida: www.betsoe.se

Genomförda renoveringar
- Fastigheten stambyttes 2000
- Yttertak renoverades 2008

- Badrummens yt- och tskikt har renoverats i olika omgångar och med olika teknik.
-
Utbyte av värmeundercentral 2016
- Radonmätning är gjord och godkänd 2018
- OVK 2018
- Byte till porttelefon och nyckeltaggar 2019
- Installation av postboxarentréplan 2020
- Byte av LED armatur i trapphus 2020
- Stamspolning 2021

Kommande renoveringar
Planerad påbyggnad av huset med tre ningar som kommer innebära och finansiera ny fasad, att lägenheterna får balkonger samt nya hissar.

Gemensamma utrymmen
rråd ingår till varje lägenhet, storlek varierar mellan 3-8 Kvm. Det finns en tvättstuga med fyra tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp. Det finns även en grovtvättmaskin samt en mangel.

TV och Bredband
Tele2 och Telenor finns i fastigheten, med ett basutbud från Tele2 som ingår i avgiften.
Abonnemang för ytterligare TV innehåll, samt Internet, tecknas direkt med leverantören.

Ägande
Jurtidisk person kan godkännas.
Föreningen godkänner delat ägande.

Parkering
Föreningen har 18 st parkeringsplatser, varav 14 st hyrs ut med parkeringskontrakt. Det kostar 350 kr per månad att hyra en p-plats.
Det finns också 4 st platser som är avgiftsbelagda. Dessa betalas genom att lösa en biljett i P-automaten. Ett parkeringsbolag sköter kontrollen av parkeringen åt föreningen.

Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet debiteras paren.

Pantsättningsavgift
Pantsättningsavgift på 1,5% av prisbasbeloppet debiteras paren.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lånatt du som pare kan pantsätta bostadsrättennytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

I närområdet finner du motionsslingor och vackra parker som tillgodoser både den aktiva och den som söker lugn och ro. Här finns basketplaner, tennisplaner, fotbollsplaner och en beachvolleybollplan för den sportintresserade. På bara några minuters promenad når du två fantastiska badsjöar, Glasbrukssjön och "Trollan". Intill boendet ligger Orminge Centrum, en livlig knutpunkt med ett omfattande utbud av service, caféer, butiker och restauranger! Orminge Centrum är också navet för Saltsjö-Boo, med alla bussförbindelser endast 1 minut från bostaden. Dessa tar dig till Slussen på ca 15 minuter, med bussar som går dygnet runt.