BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Stenkvistavägen 9

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • 2.045.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp - Insynsfritt - Låg avgift - Hörn läge - Högt tak -  Stabil förening
Här bor man i en modern och nybyggd fastighet precis invid Högdalens centrum med 13 minuters restid till Södermalm, shopping, matbutiker, grönsaksmarknad, samt nära kommunikationer med både buss och tunnelbana. Gym och simhall tvärs över torget samt nära till grönområden, bibliotek och skateparken Highvalley Skateworld.

Brf Scenen i Teaterkvarteret är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 150 st bostadslägenheter. Föreningen har även 2 lokaler. Föreningen har även tre hyreslokaler, en belägen i höghuset och två i låghuset med entréer mot Högdalsplan. Föreningen tillåter ägande av juridisk person.

Och så läget! Högdalen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Lägenheten är belägen i ett lugnt och fint område. Högdalens centrum ligger bokstavligen endast ett stenkast bort, med bara några minuters promenad bort från både tunnelbana och bussar. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till Stockholms city på bara 19 minuter. Mycket bra kommunikationer med bussar till flera knutpunkter, bland annat Gullmarsplan och Liljeholmen. Älvsjö station nås på cirka 10 minuter med cykel. I övrigt finns det gott om närliggande grönområden som är en bra kombination till den annars så heta citypulsen! I centrum finns allt du kan tänkas behöva med flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, gym, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi - Ja, allt du kan tänkas behöva! 

Varmt välkommen till Stenkvistavägen 9!
- Stabil förening med god ekonomi.
- Föreningen äger marken.
- Hörnläge
- Högt i tak med maximal
- Högt upp i huset och ingen balkong ovanför.
- Stor balkong med plats för utemöbler och grill.
- Låg avgift (Värme, kallvatten, bredband, digital-tv (must carry-utbud), ip-telefoni och bostadsrättstilläggsförsäkring).
- Föreningen äger marken.
- Svanenmärkt förening med tre lokaler för uthyrning och en del av ett modernt kvarter.
- Modernt kök och matplats i det stora vardagsrummet.
- Ny produktion (2017).
- Genomgående parkettgolv
- Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.
- Lätt möblerade rum.
- Optimal planlösning.
- Rikligt ljusinsläpp från treväderstreck.
- Rikligt plats för förvaring.
- Föreningen disponerar 48 st garageplatser. (1 328 kr/ månad)
- Gemensamma utrymmen: cykel/ barnvagns förråd.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen, bara en bit ner för centrum, här hittar du också utegym.
- Rikligt utbud med service och kommunikationer.
- Närhet till T-banestation (gångavstånd 3 min) som tar dig till T-Centralen på 20 minuter.
- Flera busslinjer som tar dig till bl a Älvsjö station, Huddinge centrum mm.

Kök – Marbodal kök med stilrena detaljer
Ett praktiskt kök som har mycket god förvaring bakom köksluckor och köksskåp, praktiska arbetsyta av laminat med kakel ovanför som stänkskydd. Köksutrustningen består av rostfri kyl/frys, ugn, diskmaskin, inbyggnadsmicro och spishäll. Köket ligger i halv öppen planlösning till vardagsrummet och har en matplatsdel för 4-6 personer. Vitmålade väggar och fint parkett golv av ek. 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av vackra stora fönster som ger bra med ljusinsläpp och härlig fri utsikt utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social halvöppen till köket. Vitmålade väggar och fint parkett golv av ek. 

Badrum & WC – Stort, praktisk och tvättpelare
Praktiskt i anslutning till inre hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum med vita kaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av dusch med vikbara glasväggar, wc, vattenburet handdukstork, kommod och spegelskåp med belysning samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Tak belysning via spotlights.

Sovrum – Rofyllt med eftermiddagssol
Det morgonsvala rummet har ett härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti på eftermiddagen. Här får man plats med stor säng (120 cm) och annat sidomöblemang. Vitmålade väggar och fint parkett golv av ek. 

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall med säkerhetsdörr som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via kapphylla och garderober. Vitmålade väggar och fint parkett golv av ek. 

Solig balkong  Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol på förmiddagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret. Golvet består av fina balkongplattor.

Övrigt
Till bostaden finns ett tillhörande källarförråd på ca 4-5 kvm. 

Lägenheten disponeras som en 2rok, lägenheten är registrerad som 1 rok i föreningens lägenhetsregister.