BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ribby-Västerhaninge

Solhemsvägen 6

  • 3.5 rum och kök
  • 77 kvm
  • 1.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Solhemsvägen 6. Denna charmiga bostad, med sina 3:5 rum och kök, bjuder in till en härlig livsstil i en trivsam miljö. Bekvämt belägen på första våningen i föreningens populära huskropp erbjuder lägenheten en känsla av avskildhet och harmoni med en fantastiskt inglasad balkong utan insyn.

Stambytet av badrummet från 2021 garanterar både modernitet och bekvämlighet i ditt dagliga liv. Interiören pryds av ljusa materialval som lyfter fram den fräscha atmosfären i varje rum. En rymlig klädkammare ger dig flexibilitet att anpassa utrymmet efter dina behov, vare sig det är som extra sovrum eller arbetsrum.

Köket är en dröm för både matlagning och sociala stunder med gott om förvaringsutrymme och en ljus och inbjudande atmosfär.

Denna välskötta bostad är en perfekt kombination av funktionalitet och estetik, vilket skapar en behaglig och inbjudande atmosfär. Belägen i det populära området Ribby har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, från mataffärer till skolor och utmärkta kommunikationer.

Missa inte chansen att kalla denna pärla ditt hem. Kontakta mäklare med ditt intresse!