BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Borensvägen 12, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • 3.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till trevliga Borensvägen 12! Här kommer du in i en ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterade rum. Här erbjuds gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom en rymlig klädkammare som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter och som rymmer det mesta. Säkerhetsdörr är installerad. Renoverat kök i modern stil. Väl tilltagna ytor samt genomtänkt förvaring. Den maskinella utrustningen i köket består av kombinerad kyl och frys, spishäll med tillhörande ugn, fläkt samt diskmaskin. I köket finns matplats för sällskap om ca 4-6 personer.

Helkaklat, fräscht och stambytt badrum med klinkergolv, badkar, förvaring och handfat med kommod under och spegelskåp ovanför. Trevligt ljusinsläpp från badrumsfönster samt vädringsmöjlighet.

Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med stora fönsterpartier med gott om ljusinsläpp med tanke på gavelläget. Här finns gott om plats för soffgrupp, matplats och övrig möblering så som tv-möbel och bokhylla. Från vardagsrummet nås den fantastiska balkongen i sydvästläge, med sol större delen av dagen samt kvällssol. Lägenheten erbjuder rymligt och insynsskyddat sovrum med gott om plats för dubbelsäng. I sovrummet finns även gardeober. Genomgående ekparkettgolv och fint målade väggar i hela lägenheten.

- Gott om ljusinsläpp från tre väderstreck!
- Balkong i sydvästläge som badar i sol
- Gavellägenhet
- Rogivande läge med lummig omgivning
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- 2,70 m i takhöjd
- Helkaklat badrum med klinkergolv
- Bra förvaring
- Nära naturen och promenad/joggingstråk samt utegym längs vattnet
- Gångavstånd till Årstaviken, Gullmarsplan och Årsta torg
- Cykelavstånd till Södermalm