BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 231

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • 2.815.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna rymliga tvåa i en 55+ fastighet.

Det här är boendet för dig som vill ha ut det där lilla extra av vardagen. Lägenheten är generös och väl tilltagen i storlek. På plan fyra finner ni denna ljusa lägenhet med genomgående parkettgolv som samsas med stilrena och sobra färger.
Kök, matplats och vardagsrum bjuder på optimal sällskapsyta som i kombination med balkongen ger en öppen känsla.
Fina färg- och materialval i hela bostaden gör det möjligt att flytta rakt in utan att behöva renovera. Ett perfekt boende för den kräsne som ställer höga krav på livskvalité och boendestandard.

Hall
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och målade väggar.

Klädkammare
Stor klädkammare precis intill hallen där du har gott om möjligheter att det mesta. Det finns utöver denna klädkammare även ett tillhörande förråd till bostaden.

Kök
Stilrent med förvaring i skåp och lådor med vita luckor. Maskinell utrustning från som spishäll, ugn, diskmaskin och kyl/frys. Gott om arbetsyta på bänk med trevlig ljusinsläpp från fönster. Plats för matgrupp för ett större sällskap. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Från köket vidgas utrymmet till ett ljust vardagsrum som smyckas av naturligt ljus och har en utgång till balkongen. Det generösa utrymmet erbjuder gott om plats för en inbjudande social yta och en trivsam atmosfär att njuta av.

Balkong
Balkongen som blickar ut åt sydväst ger en generös exponering för solen och en bra utblick över omgivningen. Här erbjuds tillräckligt med utrymme för att anordna loungemöbler där du kan njuta av sommaren varma dagar.

Sovrum
Sovrummets fönster som är i sydväst ger en härlig dos av naturligt ljus. Här finns utrymme för en dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord om så önskas. Dessutom erbjuder det generösa utrymmet en rymlig garderob med praktiska skjutdörrar.

Badrum
Helkaklat i stilrena färger som grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Duschrummet har inredning med duschvägg i glas, tvättmaskin sam torkmaskin, toalett, handfat med kommod och spegelskåp ovanför.