BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Hägersten/Älvsjö

Kristallvägen 22

  • 4 rum och kök (5 rum och kök enligt föreningens register)
  • 83 kvm
  • 3.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

En femtiotalsdröm med gavelläge och 3 sovrum (möjlighet till 4 sovrum) väntar här högst upp i huset, på Kristallvägen 22! Den öppna spisen, de fina bevarade innerdörrarna, fönsterbrädorna i sten och sist men inte minst balkongen ger hemmet mycket karaktär. Fönsterpartier i tre väderstreck tillsammans med det höga läget i huset resulterar i ett riktigt trivsamt hem.
Bostaden har fräscha ytskikt; målade väggar och ett enhetligt laminatgolv i samtliga rum utom i badrum och toalett.
Under sommarhalvåret ligger bostaden inbäddad i grönska.

Tilltalande planlösning med trevliga sällskapsytor och tre sovrum i bra storlek. Köket har en matplats som går att duka upp för många gäster. För den som är i behov av ytterligare ett sovrum så kan matplatsen göras om till sovrum. Hallen har bra garderobsförvaring och lite längre in i hallen finns en klädkammare, bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett källarförråd. Badrummet och WC:n är renoverade vid stambytet.

En kort promenad bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. Buss 161 ligger också bara några minuter bort, vilken går både mot Älvsjö/Bagarmossen och Telefonplan/Gröndal. Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar.
Stora Coop är 5-10 min bort vid Västberga handelsplats, där finns också Systembolaget, Jysk och Rusta.

Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen och ett nyanlagt utegym finns i närheten.

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/solberga/