BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Kolsnarsvägen 21

  • 3 rum och kök
  • 54.2 kvm
  • 3.075.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här bor du i en klockren trea med genomtänkta materialval, bevarat original och väl tilltagna ytor samt gott om förvaring. Välskött och stor förening med mycket låg belåning.

- Bevarat original
- Stambytt badrum
- Garderob och klädkammare
- Balkong i sydvästläge
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Källarförråd och matkällare
- Klockrent läge endast ett stenkast från Årsta torg
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom en rymlig klädkammare med praktiskt förvaringsmöjligheter. Denna del går även att göra om till ett hemmakontor. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. I vardagsrummet erbjuds originalgolv och ljusa väggar. Från rummet nås lägenhetens sydvästvända balkong. Fräscht och rymligt kök med stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för förvaring och väl tilltagna arbetsytor. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, häll, ugn, fläkt samt diskmaskin. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng i ena. Det andra sovrummet disponeras idag som barnrum men kan enkelt göras om till kontor eller gästrum. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med förvaring, dusch, handfat, wc, kombinerad tvättmaskin och torkumlare. Missa inte möjligheten!

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i klockrent sydvästläge belägen mot lummig omgivning. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till kväll.

Allmänt om Kolsnarsvägen
På Kolsnarsvägen bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat och bara ca 500 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Valla torg som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.