BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tungelsta

Backvägen 53

  • 8 rum och kök
  • 100 kvm
  • 3934
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Backvägen 53!

Här har du chansen att förvärva ditt drömboende, en fastighet som erbjuder allt du kan önska dig och lite till! Det strategiska läget ger dig fantastiska möjligheter med direkt anslutning till skog, vackra vandringsleder, bekväma kommunikationer, närhet till dagligvaruhandel samt skolor och förskolor. Det här gör området perfekt för hela familjen och skapar en trivsam atmosfär.

Det generösa huset erbjuder öppna och luftiga ytor som passar för alla typer av sociala sammankomster. På övervåningen finner du ett praktiskt kök med matplats, ett rymligt uterum, vardagsrum med en mysig eldstad, tre härliga sovrum, ett badrum och en gästtoalett. Källarplanet är dessutom inrett med en tvättstuga med dusch och bastu, två extra sovrum och ett allrum komplett med braskamin för att skapa en mysig stämning under kalla vinterkvällar. Dessutom finns ett garage med förråd.

Upp på tomten möts du av en välskött trädgård med en härlig träbelagd uteplats. Här finns gott om plats för familjen och vännerna att njuta av grillkvällar under soliga dagar året om. Det är verkligen något för alla här, med gott om utrymme som passar den större familjen i ett fantastiskt läge.

Varmt välkommen med ditt intresse!

- Garage
- 8 rum, varav 5 sovrum
- Nära naturen
- Närhet till skolor och förskolor
- Smidig tillgång till kommunikationer och dagligvaruhandel

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Småhus - Friköpt. 8 rum och kök varav 4 - 5 sovrum.

Byggnadssätt

Grund: Källargrund. Stomme: Betong/trä. Fasad: Tegel. Tak: Betongpannor. Ventilation: Självdrag men mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp. Fönster: 2-glas. Eldstad: Ja 2 stycken.

Uppvärmning

Bergvärme.

TV- och internetanslutning

Fiber.

Driftskostnad

Totalt 2 792 kr/mån (33 500 kr/år) varav El 1 500 kr/mån, Vatten/Avlopp 1 000 kr/mån, Sotning 83 kr/mån, Renhållning 208 kr/mån.

Utförda renoveringar
Tak omlagt 2007
Kök renoverat 2012
Bergvärme 2012
Elcentral bytt 2014
Dränering 2017

Parkering / Garage
Platsför 2 bilar utanför garaget samt 1 bil inne i garaget.

Pantbrev
Summa pantbrev : 3.245.000 kronor

Fastighetsavgift
9287 kr/år.

Besiktning
Besiktningsprotokollet kommer att finnas tillgängligt på visningen. Vänligen kontakta mäklaren för att få protokollet i förväg.

Kommunal avgift
Fastighetsskatten har ersatts med en kommunal avgift om 0,75 % av taxeringsvärdet eller max 9287 kr/år för småhus deklarationen 2023 (inkomståret 2022). Avgiften betalas av den som är registrerad ägare till fastigheten för hela året vid årets ingång. Detta kommer därför att regleras i likvidavräkningen på tillträdesdagen och köparen kommer då att erlägga ersättning till säljaren för de dagar som köparen äger fastigheten av kalenderåret.

Lagfart
Lagfartsavgift för sk stämpelskatt betalas när ny ägare ansöker om lagfart på fastigheten. Denna avgift är 1,5 % på köpeskillingen samt en avgift om ca 825 kr.

Övrigt
Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren lämnad information. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.