BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Gullmarsvägen 27, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • 2.400.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Funkispärla med alla rätt!
Med ett högt och insynsskyddat läge är nu denna charmiga etta till salu! Välplanerad lägenhet med fransk balkong och med ett stenkast från kommunikationerna på Gullmarsplan. Här bor du i en fastighet med hiss och dessutom i en stabil förening som äger sin mark. God ekonomi med låg belåning per kvadratmeter (3447 kr/kvm) där de större renoveringar är gjorda. I föreningen finns både takterrass och övernattningslägenhet. 

Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med plats för avhägning samt goda förvaringsmöjligheter i rymlig garderob med spegeldörrar och överskåp. Allrummet är lättmöblerat och rymmer såväl säng och soffa som bord och stolar. Stort fönsterparti tillsamman med dörren till den franska balkongen bidrar till ett fint ljusinsläpp. Charmigt kök med bevarade originaldetaljer och goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Trevligt med fönster som släpper in mycket ljus. Vidare finns ett stambytt, helkaklat badrum med dusch, wc och handfat. Nuvarande ägare disponerar ett källarförråd. 

Läget är perfekt med närhet till Södermalm och Årstaskogens naturreservat på andra sidan gatan. Direkt utanför lägenheten kan du ta på dig löparskorna och springa Årstaviken runt. Gullmarsplan, Globen och Årsta torg bara några minuter bort. Utöver detta har du en välsorterad ICA butik på gångavstånd. 

- Högt och insynsskyddat läge
- Utsikt mot grönska och Globen
- Stort fönsterparti
- Takhöjd 2,70 m
- Brf äger marken 
- Fastighet med hiss
- Stambytt badrum
- Källarförråd 
- Charmiga originaldetaljer
- Endast 7 min till T-bana
- Närhet till Södermalm
- Årstaviken runt knuten

Varmt välkommen på visning!