BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Cedergrensvägen 43

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 2.995.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER TVÅA MED ÖPPEN PLANLÖSNING I EFTERTRAKTADE LM-STADEN!

Varmt välkomna till denna fina tvåa (möjlig trea!) i pittoreska Midsommarkransen! Bostaden är belägen i lugnt läge med grönskande utsikt i LM-stadens kulturminnesmärkta kvarter. Endast ett stenkast från mysiga caféer som Söderbergs bageri och AB café, restauranger och kommunikationer med både T-bana vid Telefonplan och buss. Lägenheten har generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med den öppna planlösningen och ca 2,70 m i takhöjd gör bostaden ljus och luftig.

Vidare erbjuds ett modernt hem samtidigt som flertalet originaldetaljer finns välbevarade från byggåret. Köket är ljust med gott om arbetsytor och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har gott om plats för matgrupp och är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, gasspis med elugn. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat. Sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring bakom garderobsvägg med elfasystem och skjutdörrar. Helkaklat badrum med golvvärme och fönster för fint ljusinsläpp. I badrummet är det förberett för tvättmaskin. I hallen finns flertalet garderober och säkerhetsdörr är installerat.

Stor stabil förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad om ca 1528 kr/kvm. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som gästlägenhet, föreningslokal och två tvättstugor. Allt detta inom ett stenkast från bostaden. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter, sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.

- Öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp
- Stort kök med plats för matgrupp
- Ljust och luftigt vardagsrum
- Sovrum mot innergård med garderobsvägg
- Badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin
- Stor stabil förening med låg belåningsgrad om 1528 kr/kvm
- Övernattningslägenhet och föreningslokal i föreningen