BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 33, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • 2.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad tvåa med balkong i sydväst!
Här bor du i en optimalt planerad tvåa med högt läge och balkong i klockrent sydvästläge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som lämpar sig ypperligt för sociala sammanhang. Mycket rogivande, lummigt och lugnt läge trots sitt centrala läge mitt i hjärtat av Årsta. En väldisponerad planlösning och stabil förening med låg belåning om endast 3037 kr per kvm.

- Högt upp i huset
- Stambytt kök & badrum
- Stor och stabil förening
- Belåning på 3037 kr per kvm
- Rymligt källarförråd och matkällare
- Balkong i sydvästläge
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Ca 1-2 minuter gångavstånd till tvärbanan
- Klockrent läge endast ett stenkast från Årsta torg
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus entré som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Gott om plats för avhängning i direkt anslutning. Invid hallen finns dessutom två originalgarderober för ytterligare förvaring. Vidare in i vardagsrummet möts du av generös yta och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök ger en känsla av ljus och rymd. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och matplats om så önskas. Fräscht kök med gott om plats för förvaring och väl tilltagna arbetsytor. Maskinellt utrustat med diskmaskin, kombinerad kyl/frys, spis och fläkt. Plats för mindre bord och 2-3 stolar. Lägenheten erbjuder ett bra sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. I sovrummet finns dessutom möjlighet att sätta in garderober för den som önskar. Stambytt badrum, utrustat med tvättmaskin, badkar, handfat med tillhörande badrumsskåp, wc och praktiskt med vädringsfönster.

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i klockrent sydvästläge. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till sen kväll. Balkongen är rymlig med plats för bord och stolar samt växter. 

Allmänt om Siljansvägen

På Siljansvägen bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat och bara ca 500 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Valla torg som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.