BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Stora Gungans väg 17

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • 3.550.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fina sekelskiftestvåa med den gamla charmen bevarad såsom fina trägolv, spröjsade fönster, högt i tak och fönsterpartier i djupa nischer. Här bor du i en av Stockholms äldsta bostadsrättsföreningar med stabil ekonomi och låga avgifter.

- Utsikt mot lummigt villaområde
- Lågt belånad förening med låga avgifter
- Fin innergård med sittgrupper och grill
- Bra kommunikationen
- Välplanerad
- Ingång från baksidan via mysig entré

De vackra husen från 1925 omgärdar föreningens underbara trädgård. Här bor du mitt i Gamla Enskedes villaidyll, men har bara ett stenkast till tunnelbana, stor matbutik, Sandsborgsbadet, trevliga restauranger, bageri, bibliotek och mycket mer. Ett unikt boende för den som vill ha det bästa av två världar. Bara 10 minuter till city och en grönskande trädgård med blomsterprakt, fruktträd, bärbuskar och syrener utanför köksfönstret. Gamla Enskede ligger nära både natur och innerstad. På promenadavstånd ligger Nytorpsgärde med gratis utomhusbad. Skogen och badsjöar finns också på promenad- och cykelavstånd.

I trädgården finns plats att vistas i stora sällskap eller i avskildhet. För barnen finns en fin lekplats och gott om utrymme att både sparka boll och klättra i träd. På vintern kan man åka skridskor och grilla korv vid den lilla skridskobanan som om kvällen är upplyst av en stämningsfull ljusslinga. Föreningen har även en hel del gemensamhetsutrymmen såsom fyra tvättstugor, gemensamhetslokal där man kan ha fest, bastu med dusch, cykel- och barnvagnsrum samt en stor och utrustad snickarbod.