BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Bjurholmsgatan 10, 8tr

  • 2 rum och kök
  • 55.5 kvm
  • 7.225.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna upp till 8:e våningen på Bjurholmsgatan 10, med balkong i fritt västerläge och fri utsikt över halva Södermalm.

Föreningen har mycket god ekonomi, inga planerade större renoveringar och 0 kr i månadsavgift, vilket det inte finns några planer att ändra på. Genom ägande i föreningens gemensamma aktiebolag ges den unika möjlighet till utdelning i storleksordningen ett par hundra kronor i månaden (varierar berooende på årsresultat), istället för att betala månadsavgift. Mer info om detta i föreningsinformationen.

Stora fönsterytor i helt fritt läge gör bostaden mycket ljus. Planlösningen är optimal, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, inglasad balkong, ett rymligt sovrum, ett modernt helkaklat badrum och en stor hall. Även riktigt bra förvaringsutrymmen i flera garderober och en rymlig klädkammare.

Från föreningens takterrass om ca 500kvm på vån 11 är utsikten över Södermalm och alla takåsarna minst  sagt hänförande. Fastigheten som är helrenoverad har ett mycket eftertraktat läge på Söder.

Här får ni ett boende i en av Södermalms absolut bästa bostadsrättsföreningar.

- 0kr i avgift (sedan 2016)
- Möjlighet till utdelning (istället för att betala månadsavgift) genom ägande i föreningens gemensamma aktiebolag
- Äkta, obelånad förening som äger marken
- 500kvm gemensam takterrass med bastu och orangeri
- Drygt 140 garageplatser för 600kr/mån. (Plats kan fås med kort varsel)
- Tröskel/trappfritt från markplan med stor hiss upp till bostaden

Fastigheten ligger invid Söders hetaste område, med bekväm närhet till Götgatans shopping och restaurangutbud och sommarens uteserveringar på Medborgarplatsen. Lika nära har du till Nytorgets myller, Vita bergsparkens grönska, Årstavikens promenadstråk och Fjällgatans fantastiska utsikt över Stockholm.   Här bor du med stor nyrenoverad hiss, en läcker takterrass, varmgarage i huset (600kr/mån) samt en Coop-butik i gatuplan som är öppen mellan 8-23.