BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariehäll - Annedal - Bromma

Kratsbodavägen 50A

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

- Fantastisk terass med kvällssol

Välkommen till fantastiska 48 kvadratmeter på Kratsbodavägen 50A. Denna bostad är verkligen något alldeles extra och erbjuder en unik kombination av bekvämlighet, stil och charm. Lägenheten är belägen en trappa upp vilket innebär att det inte finns någon gatuinsyn. 

Det som verkligen utmärker denna lägenhet är den magiska terassen. Den är inte bara en plats att koppla av på, utan den ger en känsla av avskildhet och isolering från stadens liv och rörelse. Här kan du njuta av ditt eget lilla friställe, omgiven av grönska. Den är perfekt för sociala tillställningar, grillkvällar och avkoppling. 

Inuti lägenheten kommer du att imponeras av de premium materialvalen som har använts. Här har varje detalj noggrant genomtänkts, och resultatet är en modern och elegant atmosfär. Den optimala planlösningen gör att varje kvadratmeter används på bästa sätt, och den öppna layouten ger en känsla av rymlighet och luftighet. Denna bostad ger dig också en radhuskänsla mitt i staden. Du kommer att uppskatta den lugna atmosfären och den höga kvaliteten på boendet. 

Här har man närhet till kommunikationer, grönområden, flertalet gym, matbutiker, restauranger, trevliga parker och ljuvlig strandpromenad. Kort promenadavstånd ifrån har man även Signalfabriken som är som en egen liten stad i Sundbyberg. Innanför huskropparna på Signalfabriken råder en härlig stämning med gott om små specialbutiker, caféer, bagerier, restauranger bl.a The Public, Hawaii Poké, Pinchos och Phils Burger, frisörsalong, butiker, SATS och florist. Det extremt bra läge bostaden erbjuder gör att man enkelt kan ta del utav allt som både Bromma och Sundbyberg har att erbjuda. Åker man några stationer med tvärbanan kommer man även till Solna station där man närliggande har Skandinaviens största galleria, Mall of Scandinavia.

Bostaden och läget bör upplevas på plats!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 1, hiss finns. Lägenhetsnummer 1102. Föreningen Brf The Bronze.

Uppvärmning

markvärmepump.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 3 248 kr (Värme, Vatten, Obligatoriskt tillägg om 190 kr för Bredband/TV/Telefoni ingår). Andel i föreningen är 0.81 %.

Driftskostnad

Totalt 350 kr/mån (4 200 kr/år) varav El 250 kr/mån, Försäkring 100 kr/mån. Schablonuträkning.

Lägenhetens nettoskuldsättning

839 502 kr

Förening och fastighet
Brf the Bronze omfattar 125 bostadslägenheter och fastigheten uppfördes 2016. Föreningen äger marken.

Parkering
I föreningen finns 22st garageplaster som kan hyras för 1.400 kr/månad, 5st parkeringsplatser som kan hyras för 700 kr/månad. Samtliga platser kommer ha laddmöjligheter för elbil from mitten av september 2022. Det finns även 3 MC-platser som kan hyras 850 kr/månad. Det är i dagsläget kö till samtliga platser. I övrigt råder boendeparkering i området.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt och flertal sittplatser. Den trevliga innergården erbjuder privata uteplatser med trädäck och stenläggning. Den gemensamma innergården har fin markbeläggning med planteringar och trappa som förbinder gårdarna med närliggande naturområde. Det finns barnvagnsrum i varje trapphus. Till varje lägenhet finns ett förråd i källaren.

Uppvärming/ventilation
Bergvärme. Radiatorer i lägenheter och komfortvärme i badrummen. FX system i lägenheterna, FTX i garage.

Tv/Internet
Fastigheten är ansluten till fiber, TV och tele via bredband. Bredband 100/100 Mbit/s och TV med 18 kanaler tecknas gemensamt i föreningen och debiteras utöver månadsavgiften med 190 kr/mån.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 208 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för 2022.

Hemsida: https://brfthebronze.wixsite.com/hello

Områdesbeskrivning

Bostaden ligger i populära Mariehäll som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker. 

De senaste åren har området utvecklats enormt med flera nyöppnade restauranger, här finns även en av Stockholms mest populäraste sushirestauranger, MGL sushi och succén Brödernas som ligger vid Mariehällstorget där du även hittar en välsorterad ICA-butik.

I barnvänliga Annedal finns Mariehällsskolan, Adolfsbergsskolan, flertalet förskolor och lekplatser. I Annedalsparken finns det gott om aktiviteter som bad i plaskdammen, en stor bollplan som på vintern förvandlas till en skridskobana. Här kan du även ta snowracer ner för den härliga pulkabacken och ta en fika på Annedals café & bageri. I området finns även populära Kratsbodaparken med plaskdamm samt bubbelparken. 

För den promenerande binds Mariehäll på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med stora gräsytor, lekplats, plaskdamm, konstverk och restaurang Dolks kök. 

Likt Sundbybergs Centrum ligger även Bromma Blocks och Bromma flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan från Sundbyberg. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan planeras att få en hållplats där Ulvsundavägen passerar Annedal, vilket kommer bli en kort promenad från bostaden.