BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 8, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 76.5 kvm
  • 4.675.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

På mysiga Hildebergsvägen ligger denna smakfullt renoverade 3:a i toppskick med både balkong och fri utsikt. Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout med stora sociala ytor i gavelläge och öppen planlösning med underbar utsikt över grönska och takåsar i bakgrunden. Sovrummen ligger i ostört läge mot gården med optimala förvaringsytor via klädkammare och flertalet garderober som rymmer säsongens alla kläder. Bostaden är i toppskick med nytt stilrent kök med påkostade tillval, nytt parkettgolv i hela bostaden samt nymålade väggar och tak. Allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Här möts man av generösa fönsterytor i gaveläge samt lättillgängliga rum som skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening på lugn återvändsgata bor man i ett ostört läge intill skogen i perfekt disponerade ytor med 5 minuter till närmsta tvärbanan eller pendeltåg.

Närområdet är perfekt med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Balkong  Sommarens räddning
Stor ljuvlig balkong med trätrall som nås från vardagsrummet vilket även medför till en naturlig förlängning av de sociala ytorna. Här kan man med fördel avnjuta alla måltider och bli hänförd av den underbara fria utsikten. Storleken gör att man får plats med både loungemöbler, grill och växtligheten. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Öppen och socialt inbjudande planlösning med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och fri utsikt över grönska och stans takåsar. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som stort matbord med plats för det stora sällskapet. 

Kök - I toppskick
Smakfullt och totalrenoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda förvaringsytor bakom gråmatta luckor med modern twist och generösa arbetsytor. Köksutrustningen består av integrerad kyl, frys och diskmaskin, avfallskvarn, extra stor induktionshäll samt inbyggd micro och varmluftsugn. Allt påkostat och stilfullt i rostfritt. 

Badrum  Stilfullt & praktiskt 
Trivsam badrum med golvvärme. Väggarna går i vitt med mörkt klinker på golvet. Badrummet är utrustat med dusch, wc,  kommod, handdukstork, spegel, tvättmaskin med kombinerad torktumlare med praktisk arbetsbänk med förvaringsskåp ovan.

Sovrum  Lugnt och ostört läge
Två bra sovrum i varierande storlek. Rummen ligger i ostört läge mot lugn grönskande gård. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng och förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Det mindre rummet passar utmärkt som barnrum eller gästrum med plats för säng, arbetshörna och extra garderober. 

Hall – Ljus med plats för säsongens alla kläder
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter för både jackor och skor direkt innanför dörren. Vidare in i hallen finner man både garderober och en stor klädkammare med Elfa-system som rymmer alla säsongens alla kläder. På golvet ligger ett nytt mörkbetsat parkett vilket är genomgående i hela lägenheten.

Här trivs man och det är bara att flytta in!