BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kista - Kistahöjden

Heklagatan 55 F

  • 1 rum och kök
  • 31.4 kvm
  • 1.395.000 kr / Utgångspris
  • 3469
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till detta perfekta förstaboende med närhet till kommunikation. Här bor du i en nyproducerad lägenhet fördelad över 1 rum och kök på 31,4 kvm. Du möts av en hall med goda förvaringsmöjligheter med svart klinkergolv och vitmålade väggar. Ett modernt badrum med bland annat golvvärme och egen tvättmaskin. Fräscht kök med goda arbetsytor och naturlig matplats vid köksö. Dessutom med bekvämligheter såsom diskmaskin, ugn samt micro. Ett välplanerat allrum med plats för större säng, samt en soffgrupp och tv-möbel. Bostaden ligger i ett fantastiskt fritt läge!

Bara nedanför lägenheten ligger gångvägen som tar dig till busshållplatsen på ca 3 minuter, därifrån kan du åka till bland annat Kista Centrum, Järfälla, Sollentuna samt flygbussarna. Centralt i Kista har du nära tillgång till stort utbud av shopping, mat och nöjen i välkända Kista galleria. För den aktive ligger Järvafältet på bekvämt avstånd med motionsspår och naturreservat.

 Varmt välkommen till visning! 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 1. Lägenhetsnummer 231565001-0155F. Föreningen BRF Kistaterrassen.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.395.000 kr / Utgångspris. Månadsavgift 2 261 kr (Värme, Vatten ingår). Andel i föreningen är 0.83378 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Lägenhetens nettoskuldsättning

302 kr

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen.

Byggnadsår
2016

Uppvärmning
Bergvärme. Lägenheterna värms upp med vattenburna element.
Ventilation: Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning.

Förening
Ägande i föreningen
Föreningen godkänner ej juridisk person medlemskap
Föreningen godkänner delat ägande och har inget krav på minsta ägarandel.
Allmänt om föreningen
Brf Kistaterrassen består av 11 stycken tvåvåningshus med mellan sex och arton lägenheter i vardera hus samt 46 parkeringsplatser. Totalt 111 bostadslägenheter varav 62 lägenheter om 1 rok och 49 lägenheter om 2 rok. Fastigheten är upplåten med tomträtt. Föreningen är en äkta förening och förvärvade fastigheten 2016.

Större genomförda renoveringar
Inga större då huset är byggt 2016

Kommande renoveringar
Föreningen har inga kommande renoveringar planerade.

Kommande avgiftsförändringar

Föreningen har inte beslutat om några kommande avgiftsförändringar.

Gemensamma utrymmen
Det finns cykelparkering som är placerad utanför hus 2,5 och 7. 2 miljöstationer som är placerade utanför hus 1 och 6 samt miljöstugor för sopsortering i närheten.

Bilplats
Föreningen har 45 parkeringsplatser som hyrs ut. Det är separat kö till platserna.

TV & Internet

Kabel-TV och bredband leveraras via öppen fiber, tecknas och debiteras enskilt.

Överlåtelseavgift
1313 kr

Pantsättningsavgift
525 kr

Områdesbeskrivning

Kista är ett spännande område där tillgänglighet och trivsel går hand i hand. Här blandas företag, studenter och familjer i en miljö som har ett stort utbud av evenemang, nöjen och kultur. Kistamässan är en av Sveriges mest aktiva och intressanta mötesplatser och Kista galleria är en av landets mest besökta köpcentrum med ca 180 butiker, restauranger, caféer och nöjen. I

Kista har du även nära till sköna grönområden. Bland annat Järvafältet, ett av länets största naturreservat med motionsspår och picknickytor. Söker du omväxling från Kistas puls tar man sig till city på bara femton minuter via tunnelbanan, bussen eller pendeltåget. Förskolor och skolor finns i närområdet, här finns allt man kan önska – på bekvämt avstånd.