BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Annedal - Bromma - Mariehäll

Mariehällsvägen 4

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • 4.295.000 kr / Utgångspris
  • 6493
Värdera din bostad

Beskrivning

- Fönster i 3 väderstreck

- Perfekt planerad 3:a

- Stabil förening som äger marken

Välkommen till denna charmiga 78 kvadratmeter stora lägenhet på Mariehällsvägen 4. Denna lägenhet är en pärla som erbjuder både komfort och en perfekt planerad yta. Med tre rymliga rum och en inglasad mysig balkong har du allt du behöver för att trivas.

När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande atmosfär. Det första som fångar din uppmärksamhet är det rymliga vardagsrummet, som öppnar upp sig mot balkongen. Här kan du njuta av ljusa och soliga dagar samtidigt som du har skydd mot väder och vind i den 12 kvadratmeter stora inglasade balkongen. Samtliga sektioner i den inglasade balkongen kan vikas upp för att få närhet till den friska luften och gården. Perfekt för att njuta av en kopp kaffe eller för att skapa din egen oas av grönska.

Lägenheten har en smart och genomtänkt planlösning, vilket gör den idealisk för en familj eller för den som uppskattar extra utrymme. Det stora sovrummet kommer med en praktisk klädkammare, vilket ger dig gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillbehör. De övriga rummen är flexibla och kan användas som sovrum, kontor eller som du önskar. Köket är modernt och välutrustat med alla bekvämligheter du behöver för att laga dina favoriträtter. Badrummet är smakfullt inrett och har bekvämligheter som tvättmaskin.

Här har man närhet till kommunikationer, grönområden, flertalet gym, matbutiker, restauranger, trevliga parker och ljuvlig strandpromenad. Kort promenadavstånd ifrån har man även Signalfabriken som är som en egen liten stad i Sundbyberg. Innanför huskropparna på Signalfabriken råder en härlig stämning med gott om små specialbutiker, caféer, bagerier, restauranger bl.a The Public, Hawaii Poké, Pinchos och Phils Burger, frisörsalong, butiker, SATS och florist. Det extremt bra läge bostaden erbjuder gör att man enkelt kan ta del utav allt som både Bromma och Sundbyberg har att erbjuda. Åker man några stationer med tvärbanan kommer man även till Solna station där man närliggande har Skandinaviens största galleria, Mall of Scandinavia. 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 - 3 sovrum. Lägenhetsnummer PQ21. Föreningen BRF Bällstabacken 2.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 4.295.000 kr / Utgångspris. Månadsavgift 5 374 kr (Värme, vatten, bredband, tv, telefoni och förråd ingår).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Brf Bällstabacken 2 är en äkta förening som bildades år 2002 som äger och förvaltar fastigheten Fredfors 16 och består av 37 lägenheter och omfattar fastigheterna Mariehällsvägen 4 och 6. Föreningen är medlem i Fredfors samfällighetförening tillsammans med grannföreningarna Brf Bällstabacken 1 & 3. Bilplatserna förvaltas av sammfällighetsföreningen.

Bredband & TV
Bredband med hastighet 250/250 Mbit/s ingår i avgiften.
TV Grundutbud och telefoni bas ingår också i avgiften.

Parkering
Inom området finns 57 parkeringsplatser utomhus och 60 garageplatser (18 laddplatser). Vill man hyra en plats behöver man ställa sig i kö. Det är olika köer för ute- respektive garageplatser och du kan ställa dig i båda. Varje lägenhet kan max hyra en parkeringsplats (antingen inomhus eller utomhus). Parkeringsplatserna hyrs inte ut till utomstående utan är till för medlemmarna i de tre bostadsrättsföreningarna i området.
Samfälligheten har valt att lägga hanteringen av alla parkerings- och garageplatser på Fastum med Smart Parks parkeringssystem.
Parkering: 450 kr/mån (kö)
Garage: 950 kr/mån (kö)
Tillägg på 400kr/mån för laddplats (kö).

Det finns totalt 4 gästparkeringar: två vid Mariehällsvägen nr 12 respektive två vid nr 10. På gästparkeringarna kan man parkera under max tre timmar med P-skiva. Samtliga parkeringsytor övervakas av Länsparkeringar.

Gemensamma utrymmen
Föreningens gemensamma tvättstuga finns i hus nr 4 med tre tvättmaskiner, torktumlare. Finns även ett stort torkrum.
Återvinningsrum finns på gården för föreningens medlemmar.
Föreningen har även en trevlig lekplats med picknickbord och grillplats på innergården.
Cykelverkstad och cykelrum finns i port nr 4. Här finns även ett pingisbord för medlemmarna.
I hus nr 6 finns ett barnvagnsförråd.

Övrigt
Föreningen har ett gemensamt el-avtal. Debitering sker efter användning för varje bostad.

Områdesbeskrivning

Bostaden ligger i populära Mariehäll som ligger intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker. 

De senaste åren har området utvecklats enormt med flera nyöppnade restauranger, här finns även en av Stockholms mest populäraste sushirestauranger, MGL sushi och succén Brödernas som ligger vid Mariehällstorget där du även hittar en välsorterad ICA-butik.

I barnvänliga Annedal finns Mariehällsskolan, Adolfsbergsskolan, flertalet förskolor och lekplatser. I Annedalsparken finns det gott om aktiviteter som bad i plaskdammen, en stor bollplan som på vintern förvandlas till en skridskobana. Här kan du även ta snowracer ner för den härliga pulkabacken och ta en fika på Annedals café & bageri. I området finns även populära Kratsbodaparken med plaskdamm samt bubbelparken. 

För den promenerande binds Mariehäll på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med stora gräsytor, lekplats, plaskdamm, konstverk och restaurang Dolks kök. 

Likt Sundbybergs Centrum ligger även Bromma Blocks och Bromma flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan från Sundbyberg. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Tvärbanan planeras att få en hållplats där Ulvsundavägen passerar Annedal, vilket kommer bli en kort promenad från bostaden.