BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järfälla - Barkarbystaden

Karlslundsvägen 15, vån 4/4

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • 457
Värdera din bostad

Beskrivning

- Högst upp i huset

- Takhöjd på ca 4m 

Välkommen till denna fantastiskt unika 2:a högst upp i huset. Denna ljusa och välskötta 2:a om 46 kvm är perfekt för dig som söker ett bekvämt och praktiskt boende med närhet till både natur och stadsliv. Vad som gör denna bostad extra unik är dess ovanligt höga takhöjd på 3.95 meter, som skapar en ännu luftigare och rymligare känsla.

Lägenheten är placerad högst upp i huset, vilket ger dig en fantastisk utsikt och extra lugn och ro. Lägenheten har en öppen och modern planlösning som skapar en ljus och rymlig känsla, med vardagsrum och kök i en harmonisk enhet. Lägenheten är smakfullt inredd med ljusa färger och stilrena detaljer, och stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus. 

Bostäder med sådana höga tak, överläge högst upp i byggnaden, och sådana speciella egenskaper är sällsynta på marknaden, vilket gör denna 2:a i Barkarbystaden till ett unikt tillfälle.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka en visning. Välkommen till ditt nya hem!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 4, hiss finns. Lägenhetsnummer C-1403. Föreningen BRF Gripen i Barkarby.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 3 218 kr (värme och vatten, digital- TV, bredband (100 MB) och IP-telefoni via Telia. ingår).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN Bostadsrättsföreningen BRF Gripen, Organisationsnummer: 769632-3042 Föreningen är en äkta förening som består av 102 st bostadsrätter i storlekarna 1-4 rok om 32-80 kvm. I föreningen finns 55 st garageplatser.

GEMENSAMMA UTRYMMEN Byggnaden har sju separata trapphus. Gemensamma utrymmen för rullstols- och barnvagnsförvaring finns i källarplanet i varje trapphus. Cykelförvaring finns i källarplanet i hus A och C. Gemensamma teknikutrymmen, som undercentral, elrum och fläktrum finns i byggnaden.

AVGIFTER I avgiften ingår värme, vatten och Telia Triple-Play (basutbud tv, ip-telefoni, bredband 100/100 mbit/s). Till månadsavgiften tillkommer kostnader för hushållsel. Månadsavgifterna kommer höjas med 18% från och med 1 jan 2024.

ÖVRIGT På gården finns planteringar, gräsmattor, lekyta, belysning och gångvägar.

PARKERING Garageplatser ingår i gemensamhetsanläggning och fördelas till respektive förening. Brf Gripen tilldelas 55 platser. 900 kr/mån per plats. Extern operatör(Parkona): 08-27 37 08

VATTEN OCH AVLOPP Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Varje lägenhet har en avfallskvarn i köksavloppet.

TV OCH BREDBAND Föreningen har Telia (Telia Triple Play) som leverantör av bredband och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler och internet ingår i avgiften.

VÄRME, VATTEN & EL Föreningen har tecknat el-avtal för samtliga medlemmar så enskild medlem behöver inte teckna ett eget el-abonnemang. Individuell mätning av elförbrukning sker för varje lägenhet. Föreningen fakturerar i efterskott för el.

Områdesbeskrivning

Lägenheten är belägen i Barkarbystaden som är en helt ny stadsdel som växer fram i Järfälla. Här ersätter mysiga bostadskvarter där det tidigare var ett flygfält. Barkarbnystaden är ett boende nära både centrum och härlig natur med bla Mälaren och Järvafältets naturreservat. Shopping finns det ett enormt utbud utav med en unik tillgång till Stockholm Quality Outlet. Utmärkta kommunikationer finns i form av pendeltåg, ca 20 min till Stockholm C samt bussar. Med bil når man enkelt E18 och E4 för snabb transport till både Stockholm C, Arlanda och Bromma flygplats.