BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Finntorp

Becksjudarvägen 37, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • 4.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk gaveltrea med spektakulär utsikt över sickla i väst!

Välkommen till Becksjudarvägen 37, där denna exemplariska och högst belägna gaveltrea om 72 kvm erbjuder enastående panoramautsikt över de vackra omgivningarna runt Sickla. Med en genomtänkt och praktiskt layout är denna bostad en pärla som bjuder på ett generöst rymligt vardagsrum, två bra disponerade sovrum med förvaring varav ett med rymlig kattvind för extra förvaring, ett charmigt originalkök i trä med plats för matbord intill fönster, nyrenoverat badrum samt förmånliga förvaringsmöjligheter inklusive en klädkammare. Till lägenheten hör även två förråd varav ett precis utanför entrédörren.

Det nyrenoverade badrummet från 2023 erbjuder modern bekvämlighet i en tidlös stil med en härlig takdusch, kombinerad tvätt-tork, golvvärme och handdukstork. Några av de många charmiga detaljerna i hemmet är vardagsrummets bevarade originalgolv och dörr med glas och spröjs – eftertraktade detaljer som sällan finns kvar i dagens bostäder. Med dubbla balkongdörrar fylls även rummet med naturligt ljus och bjuder in till magiska solnedgångar året om som avnjuts ännu bättre från den rymliga balkongen som är inglasad och fri från insyn.

Den stora hallen görs komplett av skräddarsydd förvaringslösningar och en klädkammare för att maximera förvaring utan behov av stående förvaringsmöbler. Denna bostad är utmärkt belägen med en ostörd vy över trädkronor, landmärken och den skiftande eftermiddagssolen. Dess centrala läge mellan Järlasjön och Svindersvik erbjuder inte bara vackra promenadstråk utan även närhet till det populära shoppingcentret Sickla köpkvarter samt nya, fräscha badbryggor längs vägen.

Föreningen är välskött och stabil med endast 3 095 kr/kvm i skuld, vilket är sällsynt förmånligt. En imponerande bedrift är föreningens avbetalning på 3 miljoner kronor under 2022, vilket borgar för en stabil och trygg ekonomisk framtid för dess medlemmar.

Missa inte chansen att äga denna unika bostad som erbjuder inte bara en fantastisk livsstil utan även en ekonomiskt sund och trygg boendemiljö. Kontakta oss för att boka din visning idag och upptäck den perfekta kombinationen av bekvämlighet, trygghet och läge på Becksjudarvägen 37!